Üdvözöljük honlapunkon!

wellness & szépségápolás

Wellness és szépségápolás rovatunkban szépségápolási tanácsokról olvashatnak
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

wellness & szépségápolás

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

2013. 12. 04.

 

10 tipp a téli bőrvédelemhez

wellness & szépségápolás

A nemrég beköszöntött hideg, az alacsonyabb páratartalom, a lakások fűtése különösen megviselheti a bőrünket. A szárazság mellett gyakran jelentkezik egy másik, kellemetlen tünet is: a viszketés.

2013. 11. 28.

 

Száraz bőr: hogyan segít a kozmetikus?

wellness & szépségápolás

Az őszi-téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. Az arc bőrének ápolásához Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikusának tanácsai nyújtanak segítséget.

2013. 11. 15.

 

Kén a kozmetikában: szép bőr MSM-mel!

wellness & szépségápolás

A kén minden élő szervezetben megtalálható ásványi anyag. Az MSM a szerves kén egyik formája, ami egyaránt fontos szerepet játszik a porcok, haj, bőr, csontok szerkezetének fejlődésében. A bőrproblémák orvoslásában régóta használjuk: baktérium- és gombaölő, fertőtlenítő hatása miatt elsősorban a túlzott faggyúműködéssel járó problémák kezelésére.

2013. 10. 18.

 

Pattanások felnőttkorban: betegség és stressz is okozhatja

wellness & szépségápolás

A zavaró bőrhibák nem csak serdülőkorban jelentkezhetnek. A felnőttkori pattanások kezeléséről Peterman Krisztina szépség-terapeutát, a Dermatica kozmetikusát kérdeztük.

2013. 09. 24.

 

Pattanás? Összefügg az étrenddel! 

wellness & szépségápolás

Már eddig is közismert volt, hogy bizonyos élelmiszerek fokozzák a pattanás-hajlamot, most azonban újabb összefüggéseket merültek fel táplálkozás és aknék közt.

2013. 08. 30.

 

25 éves lány bőrrákja a szolárium miatt

wellness & szépségápolás

Nemrég látott napvilágot az a hír, miszerint egy 25 éves lánynál diagnosztizáltak melanómát, amelyet egyértelműen a túlzott szoláriumozással hoztak összefüggésbe.

2013. 08. 14.

 

Mikor nem javasolt a sminktetoválás? A leggyakoribb kérdések

wellness & szépségápolás

Sokan veszik komolyan fontolóra sminktetoválás készíttetését szépsége és praktikussága miatt, közben pedig szinte mindig felmerül a kérdés: mikor nem javasolt a sminktetoválás?

2013. 08. 09.

 

Mi micsoda a kozmetikai termékekben?

wellness & szépségápolás

A kozmetikumok összetevői közt sok rövidítés, idegen nyelvű, vagy csak a kémiában jártas egyének számára felismerhető név szerepel. Kozmetikus szakértőnket gyakran előforduló komponensek beazonosítására kértük.

2013. 07. 11.

 

Több milliárd embert érint a fogszuvasodás

wellness & szépségápolás

Egy nemrégiben napvilágot látott tanulmány szerint több milliárd embert érint a leggyakrabban kezeletlen fogászati probléma, a fogszuvasodás.

2013. 06. 25.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


www.HungaroWellness.hu