Üdvözöljük honlapunkon!

érdekességek

 

« 1 2 »


A szerecsendió titkai

érdekességek

Ha eddig csak ízesítésre használtuk a szerecsendiót, mely többek közt a sajtos ételek és a húsleves elengedhetetlen fűszere, ideje, hogy kipróbáljuk más szerepkörben is, a gyógykozmetikumtól a fájdalomcsillapítóig.

2011. 06. 24.

 

A nyár kellemetlen velejárói

érdekességek

 

Szúrás, csípés, viszketés a nyári esték és nyaralások kellemetlen velejárói. A rovarcsípésekre egyéni érzékenységünktől függően reagálunk. Van, akinél csak enyhe panaszt okoznak, azonban különösen a gyermekek esetében találkozhatunk súlyosabb válaszreakciókkal. A duzzanat, vörösség és viszketés kezelésével kapcsolatban dr. Pintér Judit allergológus adott hasznos tanácsokat.

2009. 08. 03.

 

Tények, adatok a vízről

érdekességek

 

Tudta, hogy egy ötperces zuhanyozással több vizet használunk el, mint egy fejlődő ország nyomornegyedének lakója egy teljes nap alatt?

2009. 07. 06.

 

Aszpirin: 110 éve töretlen karrier

érdekességek

 

Pályafutása 110 éve alatt az egyik legismertebb orvossággá vált.

Sokan ismerjük és szedjük, mint hagyományos lázcsillapítót, gyulladás-gátlót, illetve fájdalomcsillapítót. Pályafutása 110 éve alatt az egyik legismertebb orvossággá vált. Azt azonban kevesen tudják, hogy a legújabb kutatások szerint a szer a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésében is egyre nagyobb szerepet kap.

2009. 07. 03.

 

Árulkodó tárgyaink

érdekességek

  

Milyen kommunikatív funkciója lehet egy tollnak, egy táskának és egy kiskanálnak?

2009. 01. 05.

 

Karácsonyi ajándékok a szépség jegyében - a plasztikai sebésznél

érdekességek

 

A fogászati beavatkozások mellett az ünnepi időszakban plasztikai műtétek segítségével fiatalodhatunk, lehetünk csinosabbak, vékonyabbak, kinek-kinek egyéni elképzelése szerint. Vágyaink megvalósítója ezúttal a plasztikai sebész.

2008. 12. 11.

 

A mikulásvirág

érdekességek

 

Mikulásvirág Euphorbia pulcherrima

Tél idején talán az egyik legszebb ajándék egy szép Mikulásvirág. Karácsony körüli virágzása miatt az ünnepi asztal egyik legszebb dísze lehet. Ahhoz azonban, hogy a kapott virág még sokáig pompás dísze legyen lakásunknak, érdemes figyelembe venni, hogy milyen gondozást is igényel.

2008. 12. 02.

 

Kényelem Egészség Trend-Laptoppárna

érdekességek

 

Már a Mono Fashionben is kapható a legújabb forradalmi magyar termék, a Laptoppárna. Ez egy olyan kiegészítő eszköz laptopodhoz, mely teljes körű használati szabadságot és korlátlan kényelmet nyújt az íróasztaltól távoli használathoz a legváltozatosabb élet- (autóban, vonaton, fotelben, pamlagon, ágyon és függőágyon, a kertben, stb.) és testhelyzetekben (fekve vagy ülve, stb.).

2008. 11. 27.

 

Tudnivalók a tetoválásról

érdekességek

 

Európában először a Kínából, Japánból hazatérő tengerészek testén tűntek fel a tetoválások: a színes rajzokat távoli tájak mesterei készítették. A módszer nem sokat változott a régmúlt idők óta, csupán a higiénia és az elektromosság megjelenése alakította át a tetoválás technikáját az elmúlt évtizedekben.

2008. 11. 07.

 

A békés életet kedvelték a vikingek

érdekességek

 

A vikingeket hagyományosan a középkor pokol angyalaiként ismerjük: a történelemkönyvek szerint utazásaik során mindent elpusztítottak. A Cambridge-i Egyetem legújabb kampánya most tisztázná őket ezen vádak alól, és a divatot illetve költészetet kedvelő emberekként mutatná be a marconának tartott harcosokat.

2008. 10. 29.

 

« 1 2 »


www.HungaroWellness.hu