HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Szilveszteri lencsesaláta

Bővebben


        Wellness ABC: Y

Yumeiho masszázs

Ju = meríteni, forrás,
mei = az életenergia,
ho = módszer, a célhoz való eszköz
A Yumeiho masszázs Kínából a Shaolin kolostorokból származik, ezredéves hagyományokon nyugszik, eredetileg az ottani harcművészet részeként fejlődött ki. A buddhista kolostorokban honos módszer egyes elemeit összerakva és a nyugati orvoslás elméleteinek megfelelő technikákkal kiegészítve, alkotta meg Saionji Masayuki japán mester a yumeiho - masszázst. A keleti orvoslásban alkalmazott akupresszúrás technikák, a svédmasszázsból ismeretes gyúró jellegű elemek és a kiropraktika ötvözetéből tevődik össze. Egy holisztikus nyomó-gyúró - terápia, lágy izületi kezeléssel, törekedve a gerincoszlop elferdülésének korrigálására, és a lábak hosszkülönbségének kiegyenlítésére. A kezelés ruhában, egy földön lévő matracon történik Egy teljes testmasszázs, a meridiánok, és akupunktúrás pontok kezelésével.
Egy hatékony rendszer a gerincoszlop elferdüléseinek javítására
A láb hosszkülönbségének kiegyenlítésére
A csípőcsont igazító nyomó-gyúró masszázs
Segít a napi stressz oldásában
Fokozott általános jólétet nyújt
 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink