HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Besztercei saláta

Bővebben


        II.Kerület

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda
1023 II.Kerület, Frankel Leó u. 25-29.
Tel.: 00-36/ 1-326-1695 Fax: 00-36/ 1-336-1309
E-mail: lukacs@spabudapest.hu

A mai Lukács Fürdő környékén a XII. században betegápolással foglalkozó Szent János-lovagok, majd a rodoszi és máltai lovagrendek telepedtek le, akik kolostoraik mellé fürdőt is építettek. A török korban is működött a fürdő, de a feltörő források energiájának a lőporgyártásban és a gabonaőrlésben vették nagyobb hasznát, ugyanis őrlő malmot működtettek. Buda visszafoglalása után a fürdő kincstári tulajdonba került. 1884-ben Palotay Fülöp megvásárolta a kincstártól, ezzel átalakítások sora vette kezdetét. Felépült a gyógyszálló, modern vízgyógyászati osztályt létesítettek, és átépítették az uszodát. A világ minden tájáról érkeztek ide a gyógyulni vágyók, akik a sikeres gyógykúrát követően márvány hálatáblákat helyeztek el a fürdő udvarának falán.

A fürdő ivócsarnoka 1937-ben épült. Budapesten 1979-ben a Lukács Fürdőben jött létre az első komplex gyógyfürdőellátást biztosító részleg (nappali kórház). 1999-ben került sor az uszodai szabadtéri medencék korszerűsítésére. Ennek során az addig alig használt ún. iszaptó helyére élménymedence került, melyben megtalálható a sodrófolyosó, a víz alatti pezsegtetés, a nyakzuhany, az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár, whirlpool, buzgárok, pezsgőágy és még sok más, eddig kevésbé ismert szolgáltatás. A fürdő másik udvarában levő két különböző hőmérsékletű úszómedence is szűrőforgató-berendezéssel épült újjá.

 

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1021 II.Kerület, Fazekas u. 22.
Tel.: 00-36/1- 201- 8719
E-mail: relaxspa@relaxspa.hu

Életmód és fogyasztóközpontunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb rétegek számára elérhetővé váljon a wellness életmód, mindaz, amit ez a fogalom takar: a test és lélek jól léte, harmóniája. Szalonunkban (200 négyzetméteren, 8 különböző kezelőhelyiségben!) arra törekszünk, hogy a zajos világot kívülhagyva, kellemes, nyugodt környezetben mindazt megadhassuk vendégeink számára, amire fizikai és lelki téren szükségük lehet.
Amennyiben fogyni óhajt, komplett, személyre szabott kúrát kínálunk az aktuális állapot felmérésétől, étkezési és életmód tanácsadástól, meghatározott étrenden keresztül, a konkrét fogyasztógépekkel, gépi nyirokútmasszázzsal történő kezelésekig.
A biorezonanciális állapotfelmérés során feltérképezzük testi, lelki és szellemi szinten vendégünk jelenlegi állapotát, valamint kimutatjuk a lehetséges betegségek okait.
Tanácsadóink segítségével ezután közösen meghatározzuk a szükséges vitaminok és/vagy kezelések lehetőségét. Ugyanezzel a biorezonanciális készülékkel akár a dohányzásról is leszoktatjuk.
A fogyasztó program részeként, méregtelenítő kúraként, stresszoldásként, alvás elősegítéseként, tanulás megkönnyítése érdekében, de akár csak kényeztetésül kipróbálhatja Alphamins gépünk nyolc különböző programját.
Ha visszérproblémás, ödémás, vagy fáradt a lába, de a fogyás elősegítésére is, kedvező áron használhatja a gépi nyirokútmasszázst, amely után meglepően könnyűnek fogja érezni fáradt lábait.
A masszázsoknál tartva, további huszonkettő féle - köztük sok különleges - kezeléssel kényeztetheti magát szakavatott masszőreink segítségével.
Ezt követően tovább szépülhet kozmetikai szalonunkban, amely szakképzett kozmetikusunkkal, minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal várja Önt, valamint pihenhet és közben gyönyörű barna színt szerezhet szoláriumunkban.
A biorezonanciális gép, a masszázsok, a szépészeti kezelések mind-mind hatnak természetesen a lélekre is. Ha mégis úgy érzi, hogy a lelki ápolás igénye megelőzi a testieket, kineziológusaink bármikor a rendelkezésére állnak, szeretettel várják!

 

Király Gyógyfürdő
1027 II.Kerület, Fő u. 84.
Tel.: 00-36/ 1-202-3688
E-mail: kiraly@spabudapest.hu

A fürdő építését Arszlán budai pasa kezdte meg 1565-ben és utóda, Szokoli Musztafa fejezte be. A Király Gyógyfürdőnek nem volt és ma sincs közvetlen melegvízbázisa. A törökök azért építették messze a forrásoktól a fürdőt, hogy egy esetleges ostrom idejére is biztosítva legyen a fürdés lehetősége, várfalon belül. Vizét akkor is és ma is a jelenlegi Lukács Fürdő környékéről biztosították. Buda visszafoglalását követően, 1796-ban, a fürdő a König család birtokába került, ők építették át mai formájára ötvözve a régit az újjal, megőrizve műemlék-voltát. A fürdő magyarosított nevét is a családról kapta. A II. világháborúban a fürdő megrongálódott. Teljes felújítására 1950-ben került sor.

 

Meditórium
1024 II.Kerület, Lövőház u. 16/A, fsz. 3.
Tel.: 00-36/ 1-315- 2908

Sóbarlang és masszázs az egészségesebb életért.

 

Fehér Elefánt
1027 II.Kerület, Margit krt. 8-10.
Tel.: 00-36/ 30-9325-020
E-mail: info@feher-elefant.hu

Igényes masszázsstúdió.

 

Oriental Thai Masszázs
1021 II.Kerület, Hűvösvölgyi út 134.
Tel.: 00-36/ 70-614-2500
E-mail: oriental@orientalmasszazs.hu

A szalon fő tevékenységi köre a tradicionális Thai test- és talpmasszázs. A kezeléseket eredeti thai mesterdiplomás masszőrhölgyek végzik, speciális masszázsruhán  keresztül. A szalon megálmodói különösen nagy figyelmet fordítottak az üzlet kialakítására. A vendégeket igazi autentikus környezetben fogadják.

 

Asram Jóga és Meditációs Központ
1024 II.Kerület, Ady Endre u. 1. I. em.
Tel.: 00-36/ 20-552-6564

A test és a lélek felüdülése, harmónia és egészeség. Mindezt együtt megtalálhatja ebben a központban.

 

Extrem Fitness
1029 II.Kerület, Máriaremetei út 190.
Tel.: 00-36/ 1-397-1169

Közel 10 éve nyitottuk meg gyönyörű környezetben elhelyezkedő fitnesstermünket, kitűnő megközelítési lehetősséggel és tágas parkolóval. A kellemes környezet, gépparkunk, szakértelem biztosítja Önnek a tökéletes kikapcsolódást. Rohanó világunkban a testi, lelki egyensúly elérése nagyon ehhez, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Önnek.
Kollegáink komplett fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervek készítésével és levezetésével állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére. Eszközeink, gépeink kiválóan alkalmasok akár önálló, teljes testre kiterjedő edzésmunka végzésére, illetve hölgyvendégeinknek az aerobic órát követően az esetleges problémásnak tartott területek extra edzésére.
Tornaóráink is igen széleskörűek: a nyugodtabb mozgásformáktól kezdve (kondicionáló torna) megtalálhatóak a nagyobb állóképességet igénylő órák is. (step aerobic, dance step aerobic)
Az edzés végeztével Ön kipróbálhat egy relaxáló, pihentető masszázst is, vagy megpihenhet szaunánkban, szoláriumunkban. A fitnessteremben található bárunk táplálékkiegészítők széles skáláját kínálja, illetve az edzés végeztével egy kellemes ebédet, vagy vacsorát fogyaszthat el a fitnessterem fölött található Sánta Veréb Étteremben.
 

Várunk korhatár nélkül mindenkit szeretettel

 

 

Bioness Női Életmód Club
1024 II.Kerület, Fillér utca 8.
Tel.: 00-36/ 1-315-0021
E-mail: bioness@bioness.hu

Minőségi Fitness-Wellness szalon hölgyek részére.

 

Budafok Fitness
1022 II.Kerület, Kertész utca 2/B
Tel.: 00-36/ 1-226-0610
E-mail: budafokfitness@freeweb.hu

Cégünk családi vállalkozásként indult 2001-ben, és működik a mai napig is Budafok szívében. Magas színvonalú, korszerű felszereltségű termeink biztosítják az ide látogatók igényeinek teljes körű kiszolgálását. Kb. 700 m2 alapterületű termünkben tényleg mindent megtalál egy helyen, ezzel időt és energiát spórolva magának: body building, aerobic, szauna, pezsgőfürdő, masszázs, kozmetika, fodrászat, manikűr, billiárd.

És ez még nem minden! Ugyanis fitness termünk igényesen berendezett és kellemes hangulatú, amely szempontok szintén nem elhanyagolhatóak a mai rohanó világunkban! Manapság minden embernek szüksége van egy kis nyugalomra, és ezt nálunk garantáltan meg is kapja! Szívesen várunk mindenkit, aki egy kis pihenésre kikapcsolódásra vágyik, továbbá azokat, akik szépülni, épülni, karcsúsodni kívánnak! Ha hétköznapjaiban túl sok a stressz, nem tud eleget törődni magával, nézzen be hozzánk, és hagyja, hogy egy kicsit mi kényeztessük!

 

Várjuk sok szeretettel!

A Budafok Fitness csapata

 

Gyan Jóga-és Masszázsstúdió
1026 II.Kerület, Garas u. 4. földszint
Tel.: 00-36/ 1-786-5788
E-mail: info@gyan.hu

Stúdiónk célja a testi-lelki egészség megőrzésének és fejlesztésének elősegítése.

A testet megmozgatni, a lelket megnyugtatni: ez az egészséges élet alapja. Napjainkban nagyon sokak munkája helyhez kötött, ugyanakkor nehézségekkel teli. Jól esik egy fárasztó nap után barátságos környezetben kinyújtóztatni tagjainkat - vagy éppen intenzív mozgással levezetni felesleges energiáinkat.

Stúdiónkban megismerkedhet a jóga különböző irányzataival, részt vehet aerobik órákon, felfedezheti a Nia és a Thai Chi különleges mozgáskultúráját. Speciális jógaórákat ajánlunk az áldott állapotban lévő hölgyeknek is. Magasan képzett masszőreink széles választékát kínálják a Magyarországon már ismert és még ismeretlen technikáknak.

 

Petneházy Club Hotel ***
1029 II.Kerület, Feketefej u. 2-4.
Tel.: 0036-1/ 391-8010
E-mail: petnehazy@abbaziagroup.com

Petneházy Club Hotel - Távol a város zajától

A Petneházy Club Hotel Budapest központjától alig 10 km -re, Adyligeten, a Budai-hegyek által körülölelt tájvédelmi területen található. A csodálatos természeti környezet, a friss levegő és az igényesen berendezett apartmanok ideális környezetet biztosítanak a pihenésre, a főváros pedig rengeteg látnivalóval, kultúrális programmal csábítja az idelátogatót.
Szállodánk különlegességei a skandináv stílusú faházak, melyek 4 illetve 6 fő befogadását teszik lehetővé és kivétel nélkül saját szaunával rendelkeznek.

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által Védnöki Táblával kitüntetett éttermünk régóta elismert a gourmet vendégek körében. Az akár 150 fő befogadására is alkalmas "Üveghegy Étterem" a főépületben kapott otthont csodálatos panorámával.
A Petneházy Club Hotel 3 különteremmel rendelkezik, amelyek konferenciák, szemináriumok, továbbképzések és egyéb vállalati, családi összejövetelek helyszínéül szolgálhatnak.

Szeretettel várjuk a stressz elől menekülő budapestieket egy rövid feltöltődésre, illetve a vidékieket, akik pihenéssel összekötött múzeumlátogatásra, színházi estre, vagy akár egy kis vásárlásra és szórakozásra vágynak csodálatos fővárosunkban.

 

A1 Óbuda Wellness központ
1023 II.Kerület, Árpád fejedelem útja 26-28.
Tel.: 00-36/1-346-3030
E-mail: info@a1wellness.hu

2002. január 28-a óta várja sportolni vágyó közönségét magas színvonalon, számtalan szolgáltatással, folyamatos újításokkal, ezzel is jelezve, nálunk a vendég az első!
Az ÓBUDA GATE épületkomplexumban működő WELLNESS központ 1300 m2- en várja látogatóit nívós minőségű szolgáltatásaival, melyen belül megvalósítja azt az elképzelést, hogy Budapesten egyedülálló egészség - wellness szabadidő központot hozzon létre. A központban dolgozó szakemberek kiválasztásánál fontos szempont volt a szakmai tapasztalat, pedagógiai érzék, a szakirányú szakmai végzettség, szimpatikus emberi és sportolói magatartás.
A WELLNESS központ szakmai irányítását MÉSZÁROS RÉKA (verseny aerobik kétszeres Európa Bajnok, Világkupa győztes) látja el, aki méltón képviseli a magyar aerobik sportot, illetve a klubot. Eddig elért eredményeit, mind a szaksajtó, mind az aerobikot szerető közönség is elismeri. Az aerobik területén belül tartunk: step, spinning, aerobik, kondi, kick-box, zsírégető torna, mélyizom torna, alakformáló torna, rekreáció, jóga, gyermektorna, gerinctorna, terhes torna, kismama jóga, intim torna, és más aktuális foglalkozásokat is.
Az órák látogatására két terem áll rendelkezésre (170 illetve 90 m2-es terem), így az óratípusok széles választéka ellenére kellően, a vendégek igényeinek megfelelően tudjuk variálni órarendünket. A külön cardio részleggel ellátott edzőteremben állandó teremedzők és személyi trénerek segítik vendégeinket. Akik igénylik, azok szakképzett személyi edzők segítségével folyamatos ellenőrzés mellett végezhetik a testedzést. Havi rendszerességgel tervezünk "nyitott családi hétvégéket" ahol gondoskodunk arról, hogy a család minden tagja megtalálja a megfelelő kikapcsolódási formát, meglelje örömét a sportban.

 

 

 

Wellness szépségszalon
1021 II.Kerület, Hűvösvölgyi út 138.
Tel.: 00-36/20-369-3532
E-mail: wellness-szalon@atw.hu

2002 óta működő szépségszalonunk sok év tapasztalatával, magas szinten képzett, angolul beszélő szakemberekkel és folyamatosan bővülő, a legújabb szépségipari trendeket követő szolgáltatásaival várja új és régi vendégeit. Állandó fejlesztéseink célja a kulturáltabb és színvonalasabb kiszolgálás, melynek sikerességét évek óta visszajáró vendégeink igazolják. Reméljük a közeljövőben Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink