HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Mákos holdacskák

Bővebben


        I.Kerület

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda
1013 I.Kerület, Döbrentei tér 9.
Tel.: 00-36/ 1-356-1010 Fax: 00-36/ 1-356-1322
E-mail: rudas@spabudapest.hu

A XV. században a török uralom idején alakult ki a mai fürdõ központja, a törökfürdõ. A 10 m átmérõjû kupola alatt, amelyet 8 oszlop tart, egy nyolcszögletû medence foglal helyet. A termálfürdõt 1936 óta kizárólag férfiak látogathatják. Az uszoda, amely gyógyuszodajelleggel és szaunával üzemel, 1896-ban épült.

Ivócsarnokában a Hungária, az Attila és a Juventus források vize fogyasztható ivókúra keretein belül. A fürdõben nappali kórház mûködik komplex fizioterápiás részleggel.

 

ATSA Fitness
1012 I.Kerület, Pálya u. 9.
Tel.: 00-36/1-488-7220 Fax: 00-36/1-488-7222
E-mail: info@atsa.hu

Fitnessközpontunk idén ünnepli 11. születésnapját. Az eltelt idő alatt bebizonyítottuk, hogy remek oktatókkal, kultúrált szolgáltatásokkal, tisztasággal és vendégszeretettel remek közösséget lehet felépíteni. Mivel klubunk elsősorban a szabadidő kellemes eltöltését, a mozgás örömét támogatja, élharcosai vagyunk a doppingmentes sporttevékenységek támogatóinak. Célunk a test karbantartásán, a helyes táplálkozás megismertetésén kívül a stressz oldása és a felfrissülés elősegítése. Amennyiben még nem választott termet, tegyen egy próbát nálunk és cserébe mi mosollyal, kedvességgel, hitelességgel és szolgáltatásaink sokszínűségével biztosan elraboljuk Önt is a mozgás, a sport gyönyörű világába.

 

Gellei szalon 2
1012 I.Kerület, Attila út 81.(Mikó u. sarok, a Vár alatt)
Tel.: 00-36/ 1-489-0291
E-mail: postmaster@gelleiszalon.t-online.hu

Igényes szalon.

 

Krisztina Wellness Club
1013 I.Kerület, Krisztina krt. 41-43.
Tel.: 00-36/ 1-488-8295
E-mail: info@krisztinawellness.hu

Buda szívében található Wellness Klubunk sok szeretettel vár minden sportolni vágyót.Legyen szó aktív vagy akár passzív kikapcsolódásról, szolgáltatásaink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Oldalunkon folyamatosan frissülő hírekkel, akciókkal, az egészséges életmóddal kapcsolatos cikekkel  kívánjuk -a lehető legjobban- tájékoztatni vendégeinket. Reméljük felkeltjük kíváncsiságát és személyesen is találkozhatunk klubunkban.

Látogasson el hozzánk és legyen a vendégünk!

 

Szieszta masszázs stúdió
1012 I.Kerület, Tábor utca 5.
Tel.: +36 (20) 438-4969
E-mail: masszor@masszor.com

Masszázs stúdiónkban csendes, nyugodt, kellemes környezetben várjuk Önt, ha felfrissülni, gyógyulni, relaxálni vágyik. Kezelőszobáink szeparáltak, halk zenével és kellemes fénnyel egészítik ki a kezeléseket.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink