HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Firenzei halfilé

Bővebben


        Békéscsaba

Árpád Gyógy- és Strandfürdő
5600 Békéscsaba, Árpád sor 3.
Tel.: 00-36/66-549-800 Fax: 00-36/66-549-803
E-mail: arpadfurdo@arpadfurdo.hu

A Békéscsabai Árpád gyógy- és Strandfürdő a város szívében várja Önöket. Uszoda, a téli időszakban fedett, kültéri és beltéri gyógymedencék, szaunák és pezsgőfürdők,
szolárium, fodrászat, pedikűr, kozmetika állnak kedves vendégeink rendelkezésére.
A Jázmin Egészségcenter bejelentkezés után a következő kezelésekkel fogadja a gyógyulást keresőket: termál medencefürdő, iszappakolás, masszázs, tangentor,
(víz alatti sugármasszázs), víz alatti csoportos gyógytorna, csoportos gyógyúszás.

 

Body Building Club
5600 Békéscsaba, Dózsa György u. 21.
Tel.: 00-36/ 66-324-277

Fitness terem Békéscsabán.

 

Elite Fitt női konditerem és személyi edző stúdió
5600 Békéscsaba, Lázár utca 19.
Tel.: 00-36/66-466-393

Az Elite Fitt női konditerem, Békéscsaba legfelszereltebb, minden igényt kielégítő kondícionáló terme, 150 m2-en, a belvárosban található, Lázár utca 19 szám alatt.
Az Elite Fitt női konditerem több mint egy évtizede szolgálja a mozogni vágyó hölgyeket, és nyújt különböző rekreációs lehetőségeket. A mai kor fejlődésével, a sportszolgáltatás minőségi szintre emelésével, a személyi edzés, mint humán szolgáltatás, lehetőségét szeretnénk kínálni vendégeink számára. Az edzélcél megvalósításához, állapotfelméréssel, személyre szabott, mozgásprogrammal, állnak személyi edzőink, klienseink rendelkezésére.

Női konditermünk, lehetőséget kínál férfiak kondícionálására is, kizárólag személyi edzés szolgáltatáson belül, szintén egyeztetett időpontban, reggeli és esti órákban.

Fitness termünk minden korosztály számára biztosítja, kellemes családias környezetben a sportolási és regenerálódási lehetőséget. Elite galériánkban megtekinthető és ezzel is szeretnénk ösztönözi az 50-60 éves korosztályt a mozgásra, fittségi edzésre.

 

F Fitness Központ
5600 Békéscsaba, Bajza utca 15.
Tel.: 00-36/ 66-326-605
E-mail: czegeny.e@freemail.hu

.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink