HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Mézes (karácsonyfa-figurának is jó)

Bővebben


        Miskolc

Károly Hotel ***
3527 Miskolc, József Attila u. 55.
Tel.: 00-36/46-500-110 Fax: 00-36/46-500-111
E-mail: info@karolyhotel.hu

Háromcsillagos szállodánk, a Károly Hotel***, Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén, Miskolcon a József Attila út 55. szám alatt található. Elhelyezkedése igen kedvező, hisz az M30 autópálya Miskolc-Észak kijáratától, illetve a városközponttól is alig 5 percre, az E71 jelű 3. számú főútvonal melletti telken fekszik. A 101/B és 7-es városi menetrendszerű buszjáratok a hotel épülete elől indulnak.
A szálloda 2003. júniusában nyitotta meg kapuit a megye 2. legnagyobb szálláshelyeként, mely azóta is teljes kapacitással, 68 modern stílusú kétágyas szobával, és 3 igényesen berendezett apartmannal működik egész évben. A szobák mindegyikéhez káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, színes TV, telefon tartozik, valamint alapszolgáltatásként internet hozzáférési lehetőséget is biztosítunk kedves vendégeink számára.
Szállodánkban egy 120 fő, valamint egy 85 fő befogadására alkalmas étterem, továbbá kávézó és bárhelység található, mely 6.00-tól 22.00-óráig üzemel.
A három természetes megvilágítású különtermünk, a Vadász-terem (50 fős), a Kék-terem (melynek 130 és 80 fős szárnyai összenyithatók) és a 8. emeleti 300 fős Panoráma-terem rendszeresen konferenciák, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések, állófogadások, esküvők, bálok, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolításának helyszínei.

 

Aitutaki masszázs
3525 Miskolc, Széchenyi u. 19. Fsz.
Tel.: 00-36/ 20-555-6933
E-mail: zsazsa@aitutaki.hu

Professzionális masszázsstúdió Miskolcon.

 

Kék Púder Kozmetika
3526 Miskolc, Petőfi Sándor tér 1.
Tel.: 00-36/ 46- 416-616
E-mail: info@kekpuder.hu

Kishonthy Csilla vagyok a Kék Púder Kozmetikai Szalon tulajdonosa. Vállalkozásomat 2000. Februárjában indítottam. 1984-ben szereztem kozmetikusi végzettséget, majd 1987-ben mesteri oklevelet. 2000-ben végeztem a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolán Budapesten, parapszichológia karon, melynek segítségével érzékenyebben kezelem vendégeimet. 2004-ben stylist képesítést szereztem az öltözködés nyújtotta lehetőségek iránti vonzódásom miatt.
 
Kozmetikai szalonom Miskolc belvárosában, a Petőfi Sándor tér 1 sz. alatt található és GUINOT referencia üzletként üzemel. Filozófiám szerint a szépség benső sugárzásunk és külső ápoltságunk ideális összhangjából fakad, ezért a testi ápolás mellett a lélek ápolására is gondot fordítok, üzletem ennek szellemében működik.
 

 

Gyógyforrás Gyógycentrum
3530 Miskolc, Tizeshonvéd köz 1.
Tel.: 00-36/ 70-381-8851

Miskolc belvérosában mindenkit szerettetel várunk!

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink