HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Fűszeres hagyma

Bővebben


        VI. kerület

Body Mánia Fitness
1065 VI. kerület, Révay utca 22
Tel.: 00-36/1-428-2399

.

 

Akvamarine
1067 VI. kerület, Teréz körút 25., I/11. Oktogonon
Tel.: 00-36/ 1-269-1781

Kiváló minőségű kozmetikai szalon az Budapesten az oktogonnál.

 

Arc és Alak szépségstúdió
1065 VI. kerület, Podmaniczky u. 15. 2. em . 1
Tel.: 00-36/ 20-226-2778
E-mail: info@arc-alak.hu

Iényes szépségstúdió a belvárosban.

 

Arany Lótusz Szépségszalon
1068 VI. kerület, Dózsa György út 102.
Tel.: 00-36/ 1-269-4015

A Feng shui alapelv szerint berendezett igényes szépségszalon, minőségi anyagokkal és profi szakemberrel vérja vendégeit.

 

Mimo szépségszalon
1066 VI. kerület, Zichy Jenő u.10
Tel.: 00-36/ 30-487-3040
E-mail: info@mimoszalon.hu

A Mimo wellness központ a városi életmódhoz hozzátartozó kulturális közegben kívánja a professzionális szépségápolás és az egészséges életmód gyakorlatát hétköznapjaink részévé tenni.
A Mimo szolgáltatásaival egyszerre nyújt szórakozást, lelki és testi megújulást mindenki számára.

 

Miracle masszázsszalon
1066 VI. kerület, Jókai u. 15.
Tel.: 00-36/ 1-302-1261
E-mail: gyuri@miracleszalon.hu

A masszázs, mint a legõsibb gyógyító mûvészet mára erõsen specializálódott.   A testi.lelki problémák kezelése mellett mára élményt is kell nyújtania. Hagyományos kezeléseim mellett e célnak megfelelõ programokkal is állok rendelkezésére.

 

Egészségforrás Stúdió
1067 VI. kerület, Szondi utca 21.
Tel.: 00-36/ 1-269-0323
E-mail: egeszsegforras@freemail.hu

A Stúdióban kozmetikai kezelésekkel, masszázsokkal, természetgyógyászattal foglalkozunk. Kedves vendégeink igénybe veheti infraszaunánkat és gőzkabinunkat is.

Legfőbb szakterületünk a masszázs melyet évtizedek óta űznek munkatársaink. Szakértelmüket a világ számos pontján sokféle technikával gyarapították (Kína, India, Közép-Amerika) és teszik ezt napról napra a mai napig is. A különféle masszázs formákból kiemelve a legeredményesebb, legpraktikusabb módszereket fejlesztették Saját egyéni stílusukat amit az évek és visszajáró páciensek bizonyítanak.

Nézetünk szerint az adott masszőrt nem a "publikációi" minősítik sokkal inkább a megelégedett páciensek köre. Képzéseinkben ezt a szellemiséget igyekszünk átadni hallgatóinknak.
Ha valaki masszőrnek áll ő azt vállalja, hogy segítséget nyújt embertársainak! Ez pedig komoly felelősség. Gondoljunk csak arra, hogy a masszázs egy intim kapcsolat hiszen az érintésen alapul. A gyógyítás is egy intim kapcsolat hiszen oly dolgokat osztanak meg velünk amit tán (rajta kívül) más nem is tud! Tehát fontos, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki egymásból.

 

Wadi Rum Szépségszalon
1064 VI. kerület, Izabella u.71.
Tel.: 00-36/ 20-312-3017
E-mail: wadiszalon@altavizsla.hu

Szalonunk kitűzött célja az egészség és a szépség fejlesztése a Holt-tenger vízének, sójának és iszapjának a bőrre, testre gyakorolt különlegesen jótékony hatásainak felhasználásával.
A Holt-tenger vízének rendkívűl magas só és ásványi anyag tartalma, az iszapban lévő 25 féle ásványi anyag és nyomelem megfiatalítja, regenerálja, méregteleníti, gyógyítja a bőrt és a testest, ezért elengedhetetlen az egészség, a szépség, a fiatalosság és a jó közérzet megőrzéséhez.

"A Holt-tenger az élet tengere a bőr számára"

Szeretnénk, ha szalonunkban a szolgáltatások minősége, a kiszolgáló szakemberek szakmai felkészűltsége, a hatékony kezelések, a komplex szolgáltatások és ezek kedvező árai, az exkluzív kellemes környezet - ezek együtt visszatérő, elégedett vendégkört eredményeznének.

Szerettel várjuk Önöket!!!!!

-Wellness/szépségstúdió-

 

Antony's Fitness Club
1065 VI. kerület, Nagymező u.35.
Tel.: 00-36/1-332-2461

.

 

Sziluett szépségszalon
1061 VI. kerület, Vasvári Pál utca 3.
Tel.: 00-36/1-322-8807
E-mail: info@sziluettszalon.hu

SZILUETT SPA ÉS SZÉPSÉGSZALON

A KARCSÚSÍTÁS, BŐRFESZESÍTÉS ÉS RÁNCTALANÍTÁS MESTERE

Szépségszalonunk profilja a fogyasztás, feszesítés. cellulitkezelés és arcfiatalítás.
Ha fontos Önnek, hogy milyen a teste a ruha alatt és milyen az arca a ruha fölött válassza a biztos hatást eredményező kezeléseinket.

A géppel végzett arc-, és testkezelések sokkal hatásosabbak, mint bármilyen jó hatóanyaggal, de kézzel végzett kezelés. A géppel olyan mélyre lehet juttatni a hatóanyagot, ahogy kézzel, maszkkal sohasem. Sőt önmagában már a gépek is hatékonyak.

Szalonunk folyamatosan figyelemmel kíséri a szépségipar kínálatát és igyekszünk beszerezni a legújabb, leghatásosabb gépeket, termékeket.
Szalonunkban a SZÉPSÉGIPAR CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÁT KÉPVISELŐ GÉPEKKEL egyedi, kiemelkedő minőségű kezeléseket tudunk elvégezni a karcsúsítás, bőrfeszesítés és ránctalanítás területén.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink