HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Birsalma mustban

Bővebben


        Szombathely

EnergyFitness
9700 Szombathely, Huszár u. 118.
Tel.: 00-36/94-325-093
E-mail: info@energyfitness.hu

Az Energy Fitness Szombathelyen, a 11-es Huszár út 118. szám alatt nyolc esztendeje szolgálja már a mozogni, kikapcsolódni igyekvőket.
Tapasztalatainkból kiindulva az elmúlt években folyamatosan bővítettük repertoárunkat, így ma már a jól felszerelt erősítőtermünk mellett az aerobic- és torna-foglalkozások számos változatát is kínáljuk vendégeinknek.
Nordic walking, Kriston Intim Torna, aerobic classic, soft ball, talaj aerobic, baba-mama torna, köredzés, spinning aerobic, step aerobic... Nálunk bármelyiket kipróbálhatja!
A felmerülő igényeknek megfelelően táncórákat is tartunk, és azoknak sem kell máshova menniük, akik szaunázni vagy szoláriumozni szeretnének.
Vendégeink jobb, kényelmesebb és korszerűbb kiszolgálása érdekében 2005. nyarán felújítottuk létesítményünket: újjávarázsolt termekkel, szellőzőberendezésekkel ellátott, tiszta, világos öltözőkkel várjuk a mozogni vágyókat.

 

Elixír Masszázsstúdió
9700 Szombathely, Mátyás kir. u. 1/a. I. em.
Tel.: 00-36/ 30- 411- 5272
E-mail: bejelentkezes@elixirmasszazs.hu

Ígényes, minden igényt kielégítő masszázsstúdió.

 

Napsugár masszázsstúdió
9700 Szombathely, Bem J. u. 17/A II. em.
Tel.: 00-36/ 20-455-9155
E-mail: info@napsugarmasszazs.hu

Professzionális masszázsstúdió.

 

Öntöde Sportcentrum
9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 24.
Tel.: 00-36/ 94-341-341
E-mail: info@ontodesport.hu

Az 1995-ben alapított legelső szombathelyi sportcentrum minőségi fitness és relaxációs szolgáltatások együttesét nyújtja a sportolni, pihenni vágyóknak. Célunk, hogy korunk rohanó világában komplex ajánlattal álljunk mindazok rendelkezésére, akik tartalmasan és változatosan szeretnék sportra, kikapcsolódásra szánt idejüket eltölteni.

-Wellness/Fitness-

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink