HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Krémes

Bővebben


        Püspökladány

Leírás

Elsõ írásos emléke a Váradi Konvent 1351-bõl származó oklevele, mely LADAN formában említi a mai név utótagját.
A város nevének eredetét szintén homály fedi. Elméletek születtek besenyõ, szláv, alán és õsmagyar eredetre, melyek közül legelfogadhatóbb az a tézis, mely Ladányt egy õsi magyar személynévként azonosítja (Vorovszky tézis).

A város bel- és külterületén számos kunhalom található, leghíresebb a Boldogasszony-halom, melyen egy Árpád-kori kápolna maradványai láthatók. A fürdő gyógyhatású termálvize mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas. A 2003 augusztusában felavatott városi gyógyfürdő szeptembertől kezdte meg működését, ahol fizikoterápiás, elektro- és hidroterápiás, balneoterápiás kezelések, masszázs, szauna és szolárium vehető igénybe. Egyedülálló természeti látnivaló a szikkísérleti erdő, benne a közel 80 éves arborétum.

bővebben: www.puspokladany.hu

 

Látnivalók

Programok, szórakozás

Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő
4150 Püspökladány, Petőfi Sándor utca 62.
Tel.: 00-36-54/450-946 Fax: 00-36-54/450-944
E-mail: plgyogy@enternet.hu

A Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő szeretettel várja vendégeit! Strandfürdőnkben úszó-, tan-, gyermek- és gyógymedence várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Fürdőzés után kényeztesse magát frissítő-, talp- vagy orvosi masszázzsal, szaunával, szoláriummal, vegye igénybe manikűr-pedikűr szolgáltatásainkat. Gyógyfürdőnkben hévízi iszappal történő iszapkezelés, orvosi masszázs, víz alatti gyógytorna, víz alatti masszázs, súly- és szénsavas fürdő, valamint fizioterápiás kezelések segítik regenerálódását

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink