HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Rizses töltött hagyma

Bővebben


        Győr

Leírás

Győr Bécs és Budapest között félúton, szelíd környezetben fekvő patinás, sokszínű város, ahol építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással.

A település sugár irányban összefutó úthálózata észak felől Szlovákiát, nyugatról Ausztriát, délről a Balatont, keletről pedig Budapestet köti a Kisalföld szívéhez. A közelmúltban megnyílt Győr-Pér repülőtér légi úton is elérhetővé teszi a várost.

Magyarország műemlékekben második leggazdagabb vidéki városa a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szűk közök belvárosi sétára invitálják a látogatót.

A győri és Győr környéki szakrális műemlékeink az 1000 éves magyar kereszténység emlékei. Szent István a győri püspökséget egy évezrede alapította az első egyházmegyékkel együtt. A Káptalandombon álló Bazilika és Püspökvár a nyugat-magyarországi kereszténység szimbólumai.

Győr fesztiválváros, ahol a művészetek barátai, az igényes kikapcsolódásra vágyók egész éven át vonzó programokra lelhetnek.

A lendületesen fejlődő gazdasággal és kereskedelemmel rendelkező pezsgő életű település az üzleti élet szereplőinek találkozására is kiváló lehetőséget kínál.

Győrt a folyóvizek mentén szövi, öleli át a természet. A pihenni, felüdülni vágyókat idecsalogatja a gyógyító erejű víz, valamint a környék - a szigetközi vizivilág és a pannonhalmi dombvidék - táji, kultúrtörténeti értékei.

A találkozások városában újonnan megnyílt Rába Quelle Fürdő, a találkozások fürdője szolgáltatásaival újabb kiváló lehetőséget teremt aktív pihenésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra.

További információk: www.gyor.hu

Látnivalók

Dallos Fitness
0 Győr, Baross Gábor út 49.
Tel.: 00-36/96-331-600
E-mail: info@dallosfitness.hu

Korszerű fitnessközpont Győrben.

 

Fit Forma Stúdió
1 Győr, Kisfaludy u. 7
Tel.: 00-36/ 96-329-596
E-mail: info@fitforma-gyor.hu

2000. júniusában nyitott Győr Belvárosában a Fit Forma Stúdió, mely egy igényes, fitness-wellness központ, hölgyek részére. Magyarország legnagyobb fitness franchise hálózatának vagyunk tagjai, 22 stúdióval egyetemben, komoly szakmai háttérrel megtámogatva.

Közel 500 nm-en várjuk a tornázni, kikapcsolódni vágyó hölgyeket. Nyitásunk óta a stúdió egyre népszerűbb a győri és Győr környéki asszonyok, lányok körében. Igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni,- jelenlegi tagjaink 3-68 évesek köréből kerülnek ki.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, követve a legújabb fitness-wellness trendeket.

 

Rába Quelle Gyógyfürdő
9025 Győr, Fürdő tér 1.
Tel.: 00-36/ 96-514-902 Fax: 00-36/ 96-514-909
E-mail: info@gyortermal.hu

Győr szívében, a történelmi polgári és egyházi városközpont közelében található évtizedek óta a város tradicionális fürdőhelye. A fekvésből adódó csodálatos adottságokat a mélyből fakadó termálvíz egészíti ki és teszi egyedülállóvá.

 

PHYSIOMINS Francia Fogyasztó Szalon
9021 Győr, Kisfaludy utca 7.
Tel.: 00-36/ 96-311-356
E-mail: physiomins@gyornet.hu

PHYSIOMINS szépségszalonunk legmodernebb testkozmetikai kezelései garantálják, hogy végre elégedetten nézzen a tükörbe és lecserélje a ruhatárát.
Ha ellátogat szalonunkba, teljesen ingyenesen és kötelezettségektõl mentesen bemutatjuk Önnek komplex, személyre szabott Physiomins® fogyasztóprogramjainkat.

 

SunCity Szolárium Stúdió
9021 Győr, Kazinczy út 16. 1. em. 3
Tel.: 00-36/ 96-336-548

Igényes környezetben, professzionális álló és fekvő gépekkel várjuk kedves vendégeinket!

 

Emzsé Beauty-Salon
9021 Győr, Kisfaludy u. 18. első emelet (Baross u. sarok
Tel.: 00-36/ 96-313-898
E-mail: info@emzse-kozmetika.hu

Az arc és a test teljes körű szolgáltatában, 25 éves szakmai tapasztalattal működünk Győr belvárosában 130 négyzetméteren. Látogasson el hozzánk, a szépségterápiák világába, és ismerkedjen meg a legmodernebb, leghatékonyabb kozmetikai eljárásokkal, melyeket a világhírű párizsi (oktató) szépségintézetekben sajátítottunk el. Nemzetközi sikert és elismerést aratott kezeléseinket négy szeparált kezelőkabinban, klímatizált környezetben kínáljuk.

 

 

Sába Szépségbarlang
9021 Győr, Király u. 5
Tel.: 00-36/ 96-336-127

Barátságos környezetben, jól felkészült szakmai háttérrel rendelkező szépség stúdió.

 

Wat Po masszázs stúdió
9021 Győr, Bajcsy-Zs. u. 3., I.em.
Tel.: 00-36/ 96-518-564

Tradicionális Thai masszázs stúdió. A stúdió Győrött, a belváros szívében található. A közelben, a Rába parton ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

-Wellness/masszázs stúdió-

 

Hotel Hedyn Thermal ***
9025 Győr, Töltésszer u. 6.
Tel.: 00-36/ 96-314-204 Fax: 00-36/ 96-314-204
E-mail: hedyn@t-online.hu

A Hotel Hedyn Termál közvetlenül a Mosoni-Duna partján helyezkedik el, öt percre a belvárostól.
A vendégeink kényelmét a 17 szoba biztosítja (ebbõl 2 dohányzó), melyek zuhanyzóval, Tv-vel, gardróbbal illetve telefonnal vannak felszerelve.

 

Romantik Hotel Schweizerhof ****
9021 Győr, Sarkantyú köz 11 - 13.
Tel.: 00-36/ 96-512-358 Fax: 00-36/ 96-512-355
E-mail: info@schweizerhof.hu

A svájci tulajdonú Romantik Hotel Schweizerhof 1995 októberében nyitotta meg kapuit, azóta is elhivatottnak érzi magát arra, hogy elhozza Önöknek a már jól ismert svájci minőséget és vendégszeretetet.
Hotelcsoportunk három önálló épületből áll, melyek egy keskeny kis utcát képeznek egy egyedülálló környezetben.
Napernyős, növényzettel díszített teraszunkon megismerkedhetnek konyhánk specialitásaival, és kellemes, nyugodt környezetben élvezhetik az óváros hangulatát, egy pohár bor elfogyasztása mellett.
Légkondicionált, fürdővel ellátott szobáinkban mini bár, telefon és satelit-TV is vendégeink rendelkezésére áll. Minden szoba egyénileg berendezett, saját stílussal.

 

Fortunatus Hotel és Szabadidőközpont ***
9026 Győr, Kandó Kálmán út 15/b.
Tel.: 00 36/ 96-311-206
E-mail: info@fortunatus.hu

Szállod wellness és sportszolgáltatásokkal.

 

NATURAL Egészségcentrum és Panzió ***
9012 Győr, Győr-Ménfőcsanak, Hegyalja utca 32.
Tel.: 00-36/ 96-556-300 Fax: 00-36/ 96-556-301
E-mail: info@naturalcentrum.eu

A háromcsillagos NATURAL Egészségcentrum és panzió Győr történelmi belvárosától 5 km-re a Bécs-Budapest autópálya mellett Győr-Ménfőcsanakon nyugodt vidékies környezetben helyezkedik el. Családias hangulatú szálloda  magas színvonalú szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit.

 

Hotel Famulus ****
9027 Győr, Budai út 4-6.
Tel.: 00-36/ 96-547-770 Fax: 00-36/ 96-547-779
E-mail: sales@famulushotel.hu

A Hotel Famulus****, Győr épülő új városrészében, a barokk belváros szomszédságában, közvetlenül az Árkád Bevásárlóközponttal szemben kapott helyet.

A Hotel Famulus családbarát szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Célunk, hogy a Kicsik is jól érezzék magukat nálunk. A Gyermeksarok játékai a gyermekek kikapcsolódását biztosítja. És ha a szülők kettesben szeretnének maradni egy kicsit, babysitterünk, gyermekfelügyelőnk szívesen vigyáz a csemetékre. Egybenyitható szobáinkat kifejezetten családok számára alakítottuk ki. Gyermekágyaink és az éttermi gyermekszékek a kicsik kényelmét szolgálják. Hétvégente gyermekfoglalkozásokat tartunk.

A Hotel Famulus szakképzett munkatársaink segítenek abban, hogy a Győrbe látogató üzletemberek otthon érezzék magukat. Ezért sokszínű és széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk számukra a szállodában.

 

Golden Ball Club Hotel&Wellness ***
9022 Győr, Szent István u. 4.
Tel.: 00-36/ 96-618-100 Fax: 00-36/ 96-618-109
E-mail: goldenball@t-online.hu

Győr belvárosában található Sport és szabadidőközpontban szeretettel várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei itt egy helyen megtalálhatják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges.
Belföldi vendégeink részére folyamatosan, az egész év folyamán engedményes árakat biztosítunk, melyek magukban foglalják a reggelit, a pezsgőfürdő, a szauna, a fitnessterem és az őrzött parkoló használatát is. 
 
 A klub 1996-ban nyitotta meg kapuit és azóta is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Törekedtünk egy egészségmegőrző központ kialakítására- 3 légkondicionált fallabda pályával, klimatizált fitness teremmel, szaunákkal, jacuzzival, szoláriummal, vitaminbárral,- ahol vendégeink jól érezhetik magukat barátaikkal és szabadidejüket tartalmasan tölthetik el.

 

Aerobic Váczi Eszterrel
9024 Győr, Ikva utca 70.
Tel.: 00-36/30-395-9191

Professzionális fitnessstúdió Győrben.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink