HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Kukoricagölödin-leves

Bővebben


        XV.Kerület

Fawa Pólus Sportközpont
1152 XV.Kerület, Pólus Center - Szentmihályi út 131.
Tel.: 00-36/ 1-410-1670
E-mail: polus@fawa.hu

Olyan újdonságokat és Magyarországon eddig még nem ismert szolgáltatásokat vezettünk be, amelyek segítségével a Pólus Centerben található Sportközpont az európai régió egyik kiemelkedő sportközpontja.

A FAWA Pólus Sportközpont területén eddig hazánkban ismeretlen mozgási lehetőségek és felszerelések is várják a sportolni vágyókat. A JORKYBALL, az évszázad új őrülete és a világszabadalomnak számító ellenáramoltatásos úszómedence mellett , a Kelet-Európában egyedülálló, teljesen számítógép által vezérelt gépcsalád és az LCD TV-vel és internetkapcsolattal felszerelt cardio gépek, a különálló Spinning terem, a squash pályák, illetve Magyarországon Reebok referencia teremként működő aerobic terem jelentenek izgalmas újdonságokat.

A kifejezetten családok számára kidolgozott program célja, hogy a szülők és a gyerekek együtt éljék át a rendszeres mozgás adta örömet, olyan környezetben, amely biztonságos, higiénikus és szakértői felügyelettel ellátott. Apróság, de fontos az apróságoknak, hogy az öltözőkben gyermek WC is található.

Az idejüket szorosan beosztók számára pedig egy telejesen automatizált ineternetes bejelentkezési rendszer indul, így bárki a nap bármely percében kiválaszthatja, hogy milyen mozgásra szerente jelentkezni, sőt akár azt is, hogy melyik gépet kívánja használni. Így előre megtervezhetik az edzést, nincs fölösleges várakozás és elveszett idő.

 

Arnold Gold Sport Fitness&Squash Club
1152 XV.Kerület, Szentmihályi út 31. (Pólus Center)
Tel.: 00-36/1-414-0580

.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink