HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Édes, savanyú csirke

Bővebben


        XIV.Kerület

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda
1146 XIV.Kerület, Állatkerti krt. 11.
Tel.: 00-36/ 1-363-3210 Fax: 00-36/ 1- 363-3210/1
E-mail: szechenyi@spabudapest.hu

A Széchenyi Fürdő Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, Pest első gyógyfürdője. Létét Zsigmondy Vilmos bányamérnöknek köszönheti. Kezdeményezésére sikeres mélyfúrásokat végeztek a Városligetben, ahol később, 1881-ben már "Artézi fürdő" működött, azonban az ideiglenes jellegű fürdő egyre kevésbé felelt meg a kor igényeinek. Így épült fel 1913-ban Czigler Győző tervei alapján a Széchenyi Gyógyfürdő. A fürdő 1927-ben férfi és női népfürdőosztállyal és strandfürdővel bővült. Az 1960-as évek közepén további átalakításokra került sor, társas fürdőruhás termálosztály, valamint nappali kórház (komplex fizioterápiás osztály) létesült.

Az uszoda medencéinek rekonstrukciójára, szűrőforgató-berendezéssel történő ellátására 1999-ben került sor. Az ún. élménymedencében megtalálható a sodrófolyosó, a víz alatti pezsegtetés, a nyakzuhany, az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár és még sok más, eddig kevésbé ismert szolgáltatás.

Wellness Központ a Széchenyi Gyógyfürdőben

A Széchenyi Gyógyfürdőben a hagyományos szolgáltatások mellett választhat a különleges gyógyászati kezelések és sportolási ajánlatok közül. Vendégeink mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében képzett szakembereink irányításával zsírégető, súlyzós, alakformáló torna és vízi aerobic foglalkozásokkal is várjuk a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyókat.

A kondicionálóterem szolgáltatásai: kardiogépek, futópad, háttámlás teremkerékpár, lépcsőzőgép, elliptikus futógép, különféle típusú erőgépek, hasizompad, kézisúlyzók.
A kondicionálóterem és fitnessterem szolgáltatásait, valamint a vízi aerobicot fürdővendégeink az uszodai belépőjegy megváltása ellenében vehetik igénybe.
Kondicionálótermünk a legmodernebb professzionális kardio- és erősítőgépekkel van felszerelve. Az erőgépek, valamint kardiogépek mellett a kondicionálóteremben minden egyéb testépítőeszköz megtalálható.

További szolgáltatások: fitnessterem, infraszauna, thai masszázs, étterem és büfék.


A tornaórák 45, a vízi aerobic órák 20 percesek.

 

Paskál Strandfürdő
1149 XIV.Kerület, Egressy út 178/f.
Tel.: 00-36/ 1-252-6944
E-mail: paskal@bgyhzrt.hu

Budapest legfiatalabb strandfürdője. A strand létesítését ezen a területen az 1965-ben végzett 1735 m mélységű kútfúrás tette lehetővé, melyből akkor 1000 liter/perc hozamú, 70 °C víz tört elő. A fürdő 1989-ben épült fel. A korszerű vízszűrő-forgató-berendezéssel felszerelt medencék a kulturált, parkosított környezetben színvonalas pihenési lehetőséget biztosítanak.

 

Danubius Premier Fitness Hotel Stadion
1148 XIV.Kerület, Ifjúság útja 1-3.
Tel.: 00-36/ 1-889-5282 Fax: 00-36/ 1-889- 5284
E-mail: stadion.fitness@danubiusgroup.com

A "Danubius Premier" hálózat tagjaként 2001-ben, az elsők között nyílt meg a Hotel Stadion Fitness terme, amely két szinten és 1000 négyzetméteren várja a sportolásra, felüdülésre vágyó vendégeket.

Az immáron sokéves tapasztalat, valamint a mindig barátságos, vendégcentrikus légkör az, ami klubjainkat egyedivé és mindenki számára vonzóvá teszi.

 

Porcelán Szépségstúdió
1140 XIV.Kerület, Zsolnay Vilmos utca 1
Tel.: 00-36/ 20-579-2549
E-mail: info@porcelanszepseg.hu

A Matis cég prestige szalonja.

 

Fogyikuckó
1144 XIV.Kerület, Szentmihályi út 5.
Tel.: 00-36/ 30-245-3120

Fogysztó szalon.

 

Aktiv Squash Club
1149 XIV.Kerület, Tábornok utca 7.
Tel.: 00-36/1-251-3322
E-mail: info@aktivsquash.hu

Squash Club.

 

Gilda Max Hermina Tower
1146 XIV.Kerület, Hungária Krt.162-166.
Tel.: 00-36/1-471-9199
E-mail: info@gilda-max.hu

A Gilda Max Budapest legnagyobb és legsikeresebb mozgásközpontja.Miért?Mert éjjel-nappal nyitva tartunk, így akkor jössz, amikor csak akarsz.Mert nagy és tágas termeink vannak, így biztos lehetsz benne, hogy lesz helyed.Mert fele annyiba kerülnek a bérleteink, mint más edzőtermekben.Mert komplett szolgáltatásokkal várunk mindenkit, aki egészségre vágyik.Mert minden bérlettulajdonos vendégünk hozhat magával havonta egy plusz vendéget 16 óráig. Építsd magad nálunk éjjel-nappal!

 

Gilda Max Récsei Center
1146 XIV.Kerület, Istvánmezei út 6.
Tel.: 00-36/1-273-4327
E-mail: info@gilda-max.hu

A Gilda Max Budapest legnagyobb és legsikeresebb mozgásközpontja.Miért?Mert éjjel-nappal nyitva tartunk, így akkor jössz, amikor csak akarsz.Mert nagy és tágas termeink vannak, így biztos lehetsz benne, hogy lesz helyed.Mert fele annyiba kerülnek a bérleteink, mint más edzőtermekben.Mert komplett szolgáltatásokkal várunk mindenkit, aki egészségre vágyik.Mert minden bérlettulajdonos vendégünk hozhat magával havonta egy plusz vendéget 16 óráig. Építsd magad nálunk éjjel-nappal!

 

Cristal Spa
1141 XIV.Kerület, Szugló u. 125/D
Tel.: 00-36/1-422-0130
E-mail: info@cristalspa.hu

A harmónia jegyében zajló kezelések a test,a lélek és a szellem kiegyensúlyozását célozzák, mely a jó közérzet megteremtését eredményezi. Érzelmi zavarok, negatív környezeti hatások megszakíthatják az energia áramlását, salakanyagok, mérgek halmozódhatnak fel, és ez hatással van arcunkra, alakunkra, de még a hajunkra is.
Modern kozmetikai, vagy alakformáló kezelés szinte már elképzelhetetlen ezen tényezok figyelembe vétele nélkül!

Szalonunkat, kínálatunkat ebben a szellemben alakítottuk ki, diszkrét, elegáns környezetben várjuk a szépülni, változni vágyókat!

 

 

Zsolnay kozmetika
1147 XIV.Kerület, Zsolnay Vilmos utca 3.
Tel.: 00-36/1-220-8149
E-mail: hunyady@zsolnaykozmetika.hu

A Zsolnay Kozmetika családi vállalkozásként jött létre Zuglóban egy dinamikusan fejlõdõ lakóparkban. Barátságos, modern környezetben kozmetológus szakorvosok által is elismert eljárásokkal (mikrodermabrázió, ultrahangos hatóanyag bevitel), professzionális német kezelõgépekkel és termékekkel végezzük munkánkat. Ennek köszönhetõen szépülni vágyó vendégeink magas szintû személyreszabott szolgáltatást vehetnek igénybe.

 

Top Life Egészségközpont
1114 XIV.Kerület, Kanizsai utca 15.
Tel.: 00-36/1-209-3661
E-mail: info@alakjavitas.hu

A XXI században az egészség megőrzés, egészséges életmód, az életkor meghosszabodása és a sajnálatos negatív hatások (környezet szennyezés, kemikáliák, stressz stb. hatására) az érdeklődés középpontjába került.
Egyre több ember él egészségtudatos életet, hozzájárulva ezzel maga és környezete életminőségének javításához.

A mi hivatásunk ezen emberek igényeit kielégítő magas színvonalú szolgáltatások nyújtása, az egészséges életmód terjesztése.

Reméljük Önt is mihamarabb elégedett, egészséges vendégeink között üdvözölhetjük!

 

Németh-Hajstúdió
1141 XIV.Kerület, Fogarasi út 121.
Tel.: 00-36/1-220-8704
E-mail: info@nemethhajstudio.hu

Lisap-Milano Referencia szalon. Női-férfi fodrászat.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink