HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Gombasaláta sajtos bagettel

Bővebben


        IX.Kerület

Dandár Gyógyfürdő
1095 IX.Kerület, Dandár u.5-7.
Tel.: 00-36/ 1-215-7084
E-mail: dandar@spabudapest.hu

A Dandár utcai népfürdő vázlatos tervét K. Császár Ferenc készítette. A fürdőt 1930-ban adták át, majd 1936-ban átalakították. A II. világháború alatt a fürdő kevésbé rongálódott meg, így azt már 1945-ben megnyithatták. A fürdő eredetileg tisztasági fürdőként üzemelt. 1978-ban a teljes felújítást követően gyógyfürdőként helyezték ismét üzembe.

 

FAWA Lurdy Sportközpont
1097 IX.Kerület, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Tel.: 00-36/1-219-57-46
E-mail: lurdy@fawa.hu

Azoknak nyitottunk, aki tudják mit akarnak, és elérik, amit akarnak.

A FAWA Sportközpontok közül az első, ami megnyitotta kapuit, azok számára, akik nem csak egy fitnesz terem szolgáltatásait keresik, de valami pluszra is vágynak.

Széles körű szolgáltatásaink biztosítják, hogy minden sportolni vágyó megtalálja nálunk azt, ami a legjobban megfelel számára.

 

Bokréta Fitness
1093 IX.Kerület, Bokréta utca 3.
Tel.: 00-36/1-215-9853

.

 

Angyalszív Egészségközpont
1092 IX.Kerület, Lónyay utca 24. 1. emelet 11.
Tel.: 00-36/ 1-299-0989 Fax: 00-36/ 1-299-0988
E-mail: info@angyalsziv.hu

Iránymutatást, módszert adunk a gyógyuláshoz, lelki és fizikai szinten is, hogy mindenki megélhesse, és ez által közelebb kerüljön az élet igazi értelméhez - a szeretethez és a boldogsághoz. Az Angyalszív Egészségház az a hely, ahol a látogatók bátran megtehetik a kellő lépéseket a Teljesség felé.
Az EGÉSZ-SÉG eléréséhez minőségi táplálékra van szükségünk, lelki és fizikai értelemben egyaránt. Mozgásról, a lelki és testi mozgékonyságról, nyitottságról, egymásra való odafigyelésről, a változásra való szándékunkról is szól ez az út.

 

Belső Barlang
1096 IX.Kerület, Mihálkovics u. 4.
Tel.: 00-36/ 1-216-3218
E-mail: info@belsobarlang.hu

A test és a lélek békéje a Belső Barlangban.

 

Sanovera Wellness Szalon
1093 IX.Kerület, Mátyás u. 11.
Tel.: 00-36/ 1-218-3710

Kiegyensúlyozottság, boldogság, esztétikus megjelenés = HARMÓNIAA harmónia elérésére hoztuk létre a SANOVERA WELLNESS szalont. Szalonunkba segítségül hívtuk a fitoterápia, akupresszúra, reflexológia, aromaterápia és a Feng-Shui erejét. Veled együttműködve, személyre szabottan, kizárólag természetes alapanyagú készítményeket alkalmazva, családias környezetben, barátságos szakemberekkel törekszünk közös célunkra: a természetes harmóniádra.

Fontos a bizalmad, elégedettséged, a közös célunk, s a tartós kapcsolat.

 

RelaxPoint
1095 IX.Kerület, Lechner Ödön fasor 3.
Tel.: 00-36/30-867-5779
E-mail: info@relaxpoint.hu

RELAX POINT - az új trendmasszázs!
Egyénre szabott, 15 perces vízfeletti masszázs ruházatban - átöltözés és zuhanyozás nélkül! A masszázs típusa és a vízsugár erőssége menetközben bármikor megváltoztatható, így többféle masszázs jótékony hatását élvezheti! A vízfeletti masszázs, a hő és a víz egyedülálló kombinációjának köszönhetően biztosítja a teljes ellazulást és izomregenerálást. Hatékony és gyors segítség a mindennapokban!
A rendszeres vízfeletti masszázs sokféle egészségügyi probléma kezelésénél jelent segítséget és igen hatásos a stresszel összefüggő betegségeknél, mint például a feszültség okozta hátfájás, kóros álmatlanság vagy magas vérnyomás. Jótékonyan hat a mozgásszervi problémák gyógyítására, az emésztési zavarok enyhítésére, az anyagcsere fokozására, az immunrendszer erősítésére, valamint kiváló stresszoldó és közérzetjavító. A hagyományos terápiákkal ellentétben a vízfeletti masszázs nem terheli meg a keringést és leveszi a terhelést a gerincoszlopról, ezáltal kiválóan alkalmas a gerinc- és mozgásszervi problémákkal küszködő betegek kezelésére, sportsérülések vagy műtétek utáni rehabilitációra. Már egy 15 perces masszázs is oldja az izommerevséget, lazítja a kötőszövetet, felgyorsítja az anyagcserét és fokozza a vérkeringést. Javítja a vér és a nyirok keringését, serkenti a sejtek anyagcseréjét, méregtelenít. Fokozza a fizikai teljesítményt és állóképességet. Megszünteti a fáradtságot, növeli a stressztűrő képességet, ezenkívül nyugtató és fájdalom-csillapító hatása van.
Hozzájárul a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez és fenntartásához.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink