HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Karalábés zabpehelykrokett

Bővebben


        Leírás

Wellness Hotel Katalin ****

Cím: 8315 Gyenesdiás, Szent István út.5.
Kategória: első osztály
Szobák száma: 43
Elhelyezkedés: vidéki
Gyermek korhatár: 12
Telefon: 00-36/ 83-311-324
Telefon: 00-36/ 1-999-8529
Fax: 00-36/ 83-311-324
E-mail: info@hotelkatalin.hu
Webcím: http://www.hotelkatalin.hu

Ajánlatkérés

A Balaton, Keszthely és Hévíz közelségében családias hangulatban várja Önöket 2007 -ben megnyílt Wellness Hotel, Gyenesdiáson a strandtól és Balaton parttól 200 méterre csendes, nyugodt környezetben.

A 7500 m2 -es parkosított, nagy úszómedencés kertben, sokféle sportolási és szórakozási lehetőségeket kínálva először panzió majd még két apartmanház és most már az új Wellness Hotel is fogadja a vendégeinket.

Az új Wellness Hotel és a hozzá tartozó Wellness - részleg (belső medence, jacuzzi, finn szauna, infrakabin, fitnesz terem, masszázs) egész évben várja a kikapcsolódni és pihenni vágyókat.

A hotel és panziót összekötő zárt folyosó mellett található a Katalin Étterem és a Bár biliárd és csocsóasztallal. Összesen 640 m2 közös helyiségben tudják vendégeink idejüket

 

Wellness szolgáltatások

úszómedence
szolárium
szauna
jacuzzi
infraszauna
gyógymasszázs
fitness terem
 
Szolgáltatások
Kényelmi szolgáltatások
zárt parkoló
üdülési csekk elfogadás
vegetáriánus konyha
szobaszervíz
lift
légkondicionálás
konferencia terem
gyermekjátszótér
étterem
élő zene
bár
bankkártya elfogadás
24 órás portaszolgálat
Sport szolgáltatások
vadászat
tollas labda pálya
tenisz
strandröplabda
squash
sporteszköz kölcsönzés
lovaglás
kerékpár bérlés
horgászat
golf
foci
bowling
biliárd
asztali tenisz
 

Fizetési és lemondási feltételek

A Wellness Hotel**** Katalin & Panzió & Apartmanház (továbbiakban Wellness Hotel Katalin) szálláshely foglalást kizárólag e-mail/online foglalási rendszer vagy telefax útján fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Wellness Hotel Katalin foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.hotelkatalin.hu), a felső menü jobb szélső „Foglalás" menüpontja alatt.

 Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!  A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Wellness Hotel Katalin fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel a elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés" rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát írják be a „Megjegyzés" rovatba.

Az e-mailben (info@hotelkatalin.hu) vagy telefax útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni, kivéve ha ez már korábban írásban megtörtént. Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben vagy telefax útján történt megerősítést követően válik véglegessé.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

A Wellness Hotel Katalin a főszezoni időszakra (07.01.-08.24. és az ünnepi  időszakok) illetve a kiemelt időszakokra történő foglalás esetén 20% illetve 30 % foglalót kér. 30 % foglalót kérünk a húsvéti, pünkösdi, nyári (07.01-08.24.) és karácsonyi/szilveszteri időszakra. Az előzőekben fel nem sorolt ünnepi és kiemelt időszakokra 20 % foglalót kérünk.

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján tudjuk elfogadni. Az üdülési csekket foglalóként NEM áll módunkban elfogadni. A Wellness Hotel Katalin általános esetben legalább a foglalástól számított 8 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő 3 munkanap is lehet.

A foglalásról teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a szálloda felé jelezni.

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek. Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el! Ezért kérjük a vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását jelezni szíveskedjenek. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglalót csak a szállodavezető engedélye alapján használható fel az előzőekben leírt módon. Egyéb esetben a foglaló a Wellness Hotel Katalint illeti. A Wellness Hotel Katalin semmilyen esetben NEM jogosult a foglalón felül egyéb lemondási díj (mint például a szállásdíj bizonyos százaléka vagy a teljes összege) megfizetésére kötelezni a vendéget.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Zala Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

Árak, időszakok, turnusok

Hotel

Szoba Főszezonban Szezonon kívül Pótágy Férőhely
felnőtt 
Férőhely
gyermek 
Kétágyas szoba 28.500,- 22.500,- igen 
Háromágyas szoba 35.500,-28.500,- igen 
Másfélszobás apartman 43.500,- 34.500,- igen 
Kétszobás apartman 45.900,- 36.900,- igen 
Lakosztály 42.500,- 31.900,- igen 
Pótágy(3-12éves korig)6.000,- 5.500,-    

Főszezon: 07.01 - 08.24 és 12.24 - 01.04. és az ünnepi időszakok

A szállodát az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni.

Árban foglalt szolgáltatások

beltéri medence (12,5m×5,5m×1,2m)
jacuzzi (8 személyes, 3 féle élményelemmel)
finn szauna (szaunalepedővel)
fitnesz terem
svédasztalos büféreggeli
svédasztalos vacsora
internet csatlakozás (LAN/Wifi)
napi szobatakarítás, lift
fürdőköntös felnőtteknek
törölközők (fürdőszobához)
klimatizált szobák
7.500 m2-es parkosított kert
kültéri úszómedence (15m×8m×1,75m)
kültéri gyerekmedence
napozóágyak, napernyők
16 személyes fedett grillező
asztalitenisz, lábtoll, tollaslabda
homokozó, hinta
zárt parkoló

Panzió

Szoba Főszezonban Szezonon kívül Pótágy Férőhely
felnőtt 
Férőhely
gyermek 
Kétágyas szoba 22.900,- 18.900,- igen 
Apartman 1 szobás 23.600,-19.900,- igen 
Apartman 2 szobás
egymásba nyíló 
35.500,- 27.500,- nem 
Apartman 2 szobás
közös előtérrel
38.500,- 29.800,- igen 
Apartman 2 szobás
közös előtérrel
41.900,- 34.600,- igen 4
Pótágy(3-12éves korig)6.500,- 6.000,-    

Árban foglalt szolgáltatások

beltéri medence (12,5m×5,5m×1,2m)
jacuzzi (8 személyes, 3 féle élményelemmel)
finn szauna (szaunalepedővel)
fitnesz terem
svédasztalos büféreggeli
svédasztalos vacsora

rendszeres szobatakarítás
törölközők (fürdőszobához)
7.500 m2-es parkosított kert
kültéri úszómedence (15m×8m×1,75m)
kültéri gyerekmedence
napozóágyak, napernyők
16 személyes fedett grillező
asztalitenisz, lábtenisz, tollaslabda
homokozó, hinta
zárt parkoló

Általános gyermekkedvezmények

3 éves korig apró vendégeink részére szállás és étkezés költségét nem számoljuk fel   
3-12 éves kor közötti gyermekek részére a csomagajánlatoknál feltüntetett gyermekkedvezményt biztosítunk.
A gyermekár tartalmazza a medencék és pezsgőfürdő használatát, szállást és félpanziós ellátást.
A gyermekár nem tartalmazza a szolárium zsetonokat, masszázst és az infrakabin használatot.
A kedvezményt 2 felnőtt ár fizetése mellett és a férőhelyben megadott számú személyek számának figyelembe vételével tudjuk nyújtani
Külön szoba igénylése esetén a kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

 

Felhasználóink értékelése

Étterem: 4444
Szobák: 4444
Wellness szolgáltatások: 55555
Személyzet: 55555
Árak: 333
Értékelje Ön is ezt a szállodát!
 
Új hozzászólás írása regisztrált és bejelentkezett látogatók számára lehetséges

 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink