HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Indiai vegyes saláta

Bővebben


        Leírás

Kék Púder Kozmetika

Cím: 3526 Miskolc, Petőfi Sándor tér 1.
Típus: kozmetika
Elhelyezkedés: vidéki
Telefon: 00-36/ 46- 416-616
Telefon: 00-36/ 20-3238-642
E-mail: info@kekpuder.hu
Webcím: http://www.kekepuder.hu

Kishonthy Csilla vagyok a Kék Púder Kozmetikai Szalon tulajdonosa. Vállalkozásomat 2000. Februárjában indítottam. 1984-ben szereztem kozmetikusi végzettséget, majd 1987-ben mesteri oklevelet. 2000-ben végeztem a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolán Budapesten, parapszichológia karon, melynek segítségével érzékenyebben kezelem vendégeimet. 2004-ben stylist képesítést szereztem az öltözködés nyújtotta lehetőségek iránti vonzódásom miatt.
 
Kozmetikai szalonom Miskolc belvárosában, a Petőfi Sándor tér 1 sz. alatt található és GUINOT referencia üzletként üzemel. Filozófiám szerint a szépség benső sugárzásunk és külső ápoltságunk ideális összhangjából fakad, ezért a testi ápolás mellett a lélek ápolására is gondot fordítok, üzletem ennek szellemében működik.
 
 

Wellness szolgáltatások

 

Szolgáltatások

Arckezelés
Testkezelés
Smink
Henna festés
Füllyukasztás
Kéz-lábápolás
Stílus tanácsadás
Bioptron fényterápia

 

Felhasználóink értékelése

Értékelje Ön is ezt a szépségápolót!
 
Új hozzászólás írása regisztrált és bejelentkezett látogatók számára lehetséges

 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink