HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Almás sajtsaláta

Bővebben


        Leírás

Gyopárosfürdő

Cím: 5904 Orosháza, Fasor u. 3
Típus: strand-élményfürdő
Elhelyezkedés: vidéki
Telefon: 00-36/ 68-411-962
Fax: 00-36/ 68-512-261
E-mail: marketing@gyoparosfurdo.hu
Webcím: http://www.gyoparosfurdo.hu

2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír...), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.
 

Wellness szolgáltatások

úszómedence
tangentor
szolárium
szauna
gyógytorna
gyógymedence
gyógymasszázs
galván kezelés
fizikoterápia
élményfürdő
 
Szolgáltatások
Kényelmi szolgáltatások
orvosi tanácsadás
orvosi kezelés
fodrászat
étterem
Sport szolgáltatások
tenisz
strandröplabda
foci
 

Medencék

típusajellegehőfokaszáma
élménymedencenyitott30-322
élménymedencefedett301
termál-, gyógy-, élménymedencefedett30-322
gyermekmedencenyitott301
gyermekmedencefedett301

 

Javaslat

Gyógyászat
Az Orosháza-Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdő önálló, magas színvonalú gyógyászati részleggel, képzett szakemberekkel rendelkezik. A Fiziko- és Balneoterápiás Központ korszerű gyógyászati berendezésekkel és hatékony gyógyászati eljárásokkal várja az idelátogatókat, gyógyulni vágyókat. A szakorvosok a beteg állapotától és a betegség típusától függően egyénre szabott, komplex gyógyellátást biztosítanak. A gyopárosi gyógykúra ajánlott időtartama 2-3 hét, melynek során a gyopárosi gyógyvíz természet adta hatását fokozzák különböző gyógyászati ellátásokkal, illetve korszerű természetgyógyászati módszerekkel. 
A Gyopárosi Fiziko- és Balneoterápiás Központ tevékenységei a diagnosztika-, azaz a meglévő, illetve kialakulóban lévő betegségek, elváltozások felismerése, diagnosztizálása-, valamint a terápiás kezelések, gyógyító tevékenységek alkalmazása. A gyopárosi gyógyvíz nátriumot, kalcium- karbonátot, vasat, jódot, meszet és különféle ásványi sókat tartalmaz, amellyel többek között mozgásszervi bántalmakra, nőgyógyászati problémákra és egyes bőrbetegségekre is kiváló hatású.
A Fiziko- és Balneoterápiás Központban a fizioterápiás ellátások valamennyi típusa megtalálható: balneoterápiás, elektroterápiás és mechanoterápiás kezelések egyaránt igénybe vehetőek a kellemes hangulatú épületegyüttesben. A különböző balneo- és hidroterápiás gyógykezelések, a gyógyvíz kiváló gyógyhatását fokozzák. A gyopárosi gyógyvíz speciális összetételének köszönhetően a fürdőkúra reumás betegségek, izületi gyulladások, izom-, ín-, és ideggyulladások kezelésére kiválóan alkalmas. Sikeresen alkalmazható továbbá rándulások, ficamok, törések utáni gyógykezelésben, a sérült funkciók helyreállításában. A gyógyvizes fürdőkúra során a károsodott izmok ingerlésére víz alatti vízsugármasszázst, illetve hidromasszázst alkalmaznak. Porckorong sérv, porckorong bántalmak, gerincoszlop elmeszesedése és a gerincoszlop egyéb megbetegedései esetén kiváló terápia a súlyfürdő. A Gyopárosfürdői Fiziko- és Balneoterápiás Központban a gyógykezelések másik csoportját az elektroterápiás kezelések alkotják, melyek során különböző áramformák mechanikai és hőhatást kihasználva érhető el eredmény a különböző betegségek gyógyítása terén. Az elektroterápiás gyógykezelések kiváló kiegészítői a fürdőkúrának, illetve a balneo- és hidroterápiás gyógykezeléseknek. A teljesség igénye nélkül néhány jellemző elektroterápiás eljárás, például a galvánkezelések, TENS, interferenciakezelések, különböző iontophorézisek, magnetoterápia, krioterápia, infra- és Evolite-lámpa, lézerakupunktúrás kezelések.
A Fiziko- és Balneoterápiás Központban mechanoterápiás kezelések is szolgálják a betegek mind gyorsabb gyógyulását. Alapvető kezelésnek tekinthető a gyógytorna. A mozgásszegény életmód a különböző mozgásszervi megbetegedések esetében nemcsak kiváltó-, hanem egyben súlyosbító tényező is. A gyógytorna speciális mozgásterápia, melyet a betegek egyéni foglalkozásokon gyógytornász szakemberek segítségével sajátítanak el. A kezelés célja az aktív funkciók helyreállítása, és a rendszeres mozgás mindennapi életbe való ültetése. A Központban száraz-, víz alatti-, aktív-, és passzív gyógytorna foglalkozásokon a betegség típusától és mértékétől függően egyénre szabott programokon vesznek részt a gyógyulni vágyók. Különböző masszázsok egészítik ki a gyógyvízre épülő és elektroterápiás kezelések hatását. A masszázs helyreállítja a bőr rugalmasságát, segíti a salakanyag felszívódását a bőr alatti kötőszövetekből, emellett általános fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van.
A Fiziko- és Balneoterápiás Centrumban a gyógykezelések színvonala mellett nagy hangsúlyt fektetnek a teljes körű kiszolgálásra. A kellemes és jó hangulatú kikapcsolódás biztosítása érdekében a gyógyfürdő vendégei számára kezelések közben, illetve után, uszoda, élményfürdő és szauna-park, szolárium, pedikűr-manikűr, fodrászat és egyéb vendéglátó egységek állnak rendelkezésre.
A parkos kialakítású fürdőben, a gyógykezelés időtartama alatt további kellemes kikapcsolódásra nyílik lehetősége a vendégeknek, akár a fürdő szolgáltatásai, akár Orosháza, vagy a kistérség területén fellelhető természeti és kulturális értékeinek megtekintése révén.

 

Árak, időszakok, turnusok

Egész napos belépő

Felnőtt

1 100 Ft

Diák*, nyugdíjas, gyermek

 860 Ft

Kedvezményes jegy 17 óra után

Felnőtt

800 Ft

Diák*, nyugdíjas, gyermek

650 Ft

Csoportos belépő 10 főtől

Felnőtt

1 000 Ft

Diák*, nyugdíjas, gyermek

690 Ft

Bérlet

Felnőtt bérlet 7 alkalomra

6 670 Ft

Diák*, nyugdíjas 7 alkalomra

5 060 Ft

Felnőtt bérlet 30 alkalomra

24 380 Ft

Diák*, nyugdíjas 30 alkalomra

18 980 Ft

Különbözeti jegy az élményfürdőbe

Felnőtt

1 100 Ft

Diák*, nyugdíjas, gyermek

640 Ft

Családi belépő

2 felnőtt 1 gyerek vagy 2 gyerek 1 felnőtt

2 400 Ft

E fölött gyermekenként

700 Ft

 

Uszoda (06-08-ig illetve 19-21-ig)

Uszodajegy

400 Ft

Uszoda bérlet 10 alkalom

3 000 Ft

Uszoda bérlet 30 alkalom

7 000 Ft

Úszóedzés kísérőjegy

50 Ft

Úszás oktatás kísérőjegy

200 Ft

Uszoda éves bérlet

21 000 Ft

ÉLMÉNYFÜRDŐ + PARKFÜRDŐ BELÉPŐ

Egész napos belépő

Felnőtt***

2 200 Ft

Diák*, nyugdíjas, gyermek***

1 500 Ft

Csoportos belépő 10 főtől

Diák*, nyugdíjas, gyermek

1 300 Ft

Felnőtt

2 000 Ft

Kedvezményes 17 óra után

Felnőtt

1 700 Ft

Diák*, nyugdíjas

1 100 Ft

Bérlet

Felnőtt bérlet 7 alkalomra

13 100 Ft

Diák*, nyugdíjas 7 alkalomra

8 700 Ft

Családi belépő

2 felnőtt 1 gyerek vagy 2 gyerek 1 felnőtt

4 800 Ft

E fölött gyermekenként

1 250 Ft

Éjszakai élményfürdő belépő

Szombat  20h-24 h  **

1700 Ft

A szombat éjszakai fürdőzés tartalmazza a szauna-park használatát is

SZAUNA-PARK

Szauna-park jegy (hétköznap:15-20 óra)

Fürdőjegy váltása mellett

Szauna-Park jegy egszeri belépéssel***

600 Ft

Szauna-Park jegy egész napra***

1 000 Ft

Bérlet

Szauna-Park bérlet 7 alkalomra/időkorlát nélkül

5 600 Ft

Szauna-Park bérlet 30 alkalomra/időkorlát nélkül

22 500 Ft

A szauna jegy megváltása csak élmény-, illetve parkfürdő megváltása mellett lehetséges.


* diákkedvezmény csak nappalis diákigazolvánnyal vehető igénybe
** a jegyár tartalmazza a szuna-park használatát is
*** a jegyárakra vonatkozik az oh-i kedvezmény
A szauna jegy megváltása csak élmény-, illetve parkfürdő belépő megváltása mellett lehetséges. A bérlet magában foglalja a parkfürdő használatát a szauna - park nyitva tartása alatt.

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Masszázs

Víz alatti vízsugár masszázs (tangentor)

1 400 Ft

Masszázs (részleges) 15 perc

1 300 Ft

Masszázs (teljes testfelületen) 30 perc

2 500 Ft

Hidromasszázs kád (pezsgőkád) 15 perc

1 000 Ft

Szolárium

Szolárium 10 perc

450 Ft

Szolárium 20 perc

850 Ft

Szolárium 10 alkalom/10 perc

4 000 Ft

Szolárium 10 alkalom/20 perc

7 000 Ft

Relaxációs központ

Biorezonanciás terápia  1 alkalom

600 Ft

Biorezonanciás terápia  10 kezelés

5 000 Ft

Relaxációs masszázsfotel 10 perc

600 Ft

Vízgyógyászat

Kádfürdő használat

500 Ft

Víz alatti csoportos gyógytorna

800 Ft

Orvosi javaslatra

Szénsavfürdő

1 200 Ft

Súlyfürdő

1 200 Ft

Egyéb szolgáltatások díjai

Úszósapka kölcsönzés

200 Ft

Értékmegőrzés

500 Ft

Törölköző kölcsönzés (kaució 500 Ft)

500 Ft

Fürdőruha kölcsönzés (kaució 500 Ft)

600 Ft

Hangosbemondás 1 alkalom

250 Ft

Kabin

500 Ft

Toronybelépő

200 Ft

 

 

Nyitva tartás

Élményfürdő minden nap: 10 - 20 óráig
 
Szauna-park: hétköznap:  14 - 20 óráig hétvégén: 10-20-óráig
 
Uszoda: minden nap: 06 - 21 óráig

Parkfürdő-Termálfürdő minden nap: 08 - 18 óráig

Gyógyászati kezelések: hétköznap: 07-16 óráig hétvégén: 08-12 óráig
 

 

Térkép

 

Felhasználóink értékelése

Értékelje Ön is ezt a gyógyfürdőt!
 
Új hozzászólás írása regisztrált és bejelentkezett látogatók számára lehetséges

ujirazi | 2008-12-03 13:36:14
Nagyon jó hely!Kellemes és szép.

 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink