HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Sajtos-paradicsomos rakott palacsinta

Bővebben


        Magazin

wellness & szépségápolás

Wellness és szépségápolás rovatunkban szépségápolási tanácsokról olvashatnak
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Szelíd ránctalanítás

wellness & szépségápolás

 

Az arc testünk legkifejezőbb része. E testrész alapján tárolunk információkat minden olyan emberről, akivel találkozunk, és bennünket is ez alapján jegyeznek meg. A legtöbb ránk jellemző tulajdonságot hordozza, úgy is mondhatnánk, hogy mindent elárul rólunk. Ezért nem mindegy, hogy mit sugároz, hogy néz ki...

2007. 11. 29.

 

Körömápolás felsőfokon

wellness & szépségápolás

 

Kezünk és körmeink nemcsak állandó fáradhatatlan bevetésben vannak, hanem örökké szem előtt is. Ez épp elég ok arra, hogy különös figyelmet fordítsunk rájuk.

2007. 11. 28.

 

Növényi olajok: értékes bőrápolók

wellness & szépségápolás

 

A növények csírájában, magjában és gyümölcsében az éltető napsugarak hatására keletkező olajokról általában keveset tudunk, s ezért azokat nem is értéküknek megfelelően használjuk. Ha jobban megismernénk őket, akkor tudatosabban válogathatnánk a kozmetikumok között, sőt káros anyagokat nem tartalmazó, egyedi bőrápoló keverékek készítésével is megpróbálkozhatnánk.

2007. 10. 31.

 

Bőrünk az egészség tükre

wellness & szépségápolás

 

Az egészséges bőr (hám és dermis) olyan, mint egy kiváló védőréteg, fólia, amely védi a belső szerveket a környezet ártalmaitól. A bőr, tudományosan kültakaró szervezetünk külső védelmi vonala, amolyan végvér rendszer. A szervezet egészségi állapotáról jó következtetést ad a bór állapota: "jó bőrben vagy" állítja a nyelvi lelemény.

2007. 10. 29.

 

Cellulit, más néven narancsbőr

wellness & szépségápolás

 

A narancsbőr leírása, tippek, hogy hogyan szabaduljunk meg tőle.

2007. 10. 29.

 

Aloe Vera A sivatag gyógnövénye

wellness & szépségápolás

A sivatagi forróságban viruló növény rengeteg vizet tartalmaz, amely tele van ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, ami miatt a bőr első osztályú hidratálójának számít. Olyan magas a víztároló képessége, hogy hatékony a bőröregedés ellen is.

 

2007. 10. 23.

 

Legyünk szépek egyszerűen

wellness & szépségápolás

 

Nehéz kimozdítani bennünket, nőket azon szilárd meggyőződésünkből, hogy szép bőrünk csak akkor lehet, ha csodakrémeket használunk.

2007. 10. 22.

 

77 szépségtipp 3. rész

wellness & szépségápolás


Ég veled, rossz hangulat, levertség! Elérkezett a gyógynövénykúra, az illóolajmasszázs és a vitaminital ideje! Eláruljuk, hogy mit érdemes magukkal vinniük a kirándulásokra, és mitől lesz bőrük ismét üde és sima. Reméljük, tanácsaink segítségével könnyebb lesz új lendületet venni!...

2007. 10. 20.

 

77 szépségtipp 2. rész

wellness & szépségápolásTélen bőrünk a hideg miatt több ápolásra szorul. Sokan mennek síelni, kirándulni, miközben a szárító hideg és az erős napsütés még komolyabb terhet ró kültakarónkra. Az előrelátók már most kezdenek felkészülni a tavaszra, és ezért próbálják küllemüket jobb formába hozni. Ehhez is adunk tippeket.

2007. 10. 17.

 

77 szépségtipp 1. rész

wellness & szépségápolás


Télen a bőrünk a hideg miatt több ápolásra szorul. Az alábbiakban olyan egyszerű trükköket szeretnénk megosztani olvasóinkkal, amelyek nem kerülnek sok pénzbe és időbe.

2007. 10. 16.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink