HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Gombával, sajttal töltött birkaszelet

Bővebben


        Magazin

wellness & szépségápolás

Wellness és szépségápolás rovatunkban szépségápolási tanácsokról olvashatnak
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Gondolkozzunk együtt: a szépségápolásról

wellness & szépségápolás

 

Mi nők pontosan tudjuk, hogy ha reggel nem sikerül magunkkal megelégedve kilépni otthonról, akkor az egész nap meg van lőve. Sápadtan, karikás szemmel, túl száraz, vagy zsíros bőrrel, fénytelen, töredezett hajjal, szinte kizárt, hogy sikeresek legyünk.

2008. 03. 28.

 

30 perces fiatalító program

wellness & szépségápolás

 

Aki fiatal, az szép?! Ma már egyre kevesebben gondolják, de főként érzik így. A vonzó külső ugyanis nem kor kérdése! Függ az ápoltságtól, és persze a lelki egyensúlytól is. Tippek korhatártól függetlenül!

2008. 03. 20.

 

Profi lábápolási praktikák

wellness & szépségápolás

Lábunk főszerepet játszik közérzetünk alakulásában. Ezért kötelező rendszeresen pedikűrözni!

2008. 02. 27.

 

Smink tippek szemüvegeseknek

wellness & szépségápolás

 

Rég elmúltak már azok az idők, amikor az ember pusztán hiúságból a zsebében hordta a szemüvegét és szégyenlős gyorsasággal húzta elő, hogy lopva elolvasson egy újságcikket. Szemüveget viselni ma már nem szégyen.

2008. 02. 16.

 

Túl érzékeny a bőre?

wellness & szépségápolás

 

Ötletek tetőtől talpig
 
Ön a hibás! - mondják a bőrgyógyászok. Ha a bőre ég, viszket vagy túl száraz, majdnem mindig a rosszul megválasztott kozmetikum a bűnös! Mivel a nők 70-90 százaléka érzékeny bőrű, érdekesek lehetnek a legújabb ápolási tippek!

2008. 02. 12.

 

Ráncradír - Mit tud a botox?

wellness & szépségápolás

 

A botox hatóanyagát már hosszú évek óta alkalmazzák az orvostudományban, elsősorban ideg-izom eredetű megbetegedések esetén.

2008. 02. 08.

 

Fény és színterápia a Kozmetikában

wellness & szépségápolás

 

Ma amikor is a szépségipar; arc és testkozmetika, kéz és lábápolás egyre szélesebb körben válik az egészséges életmódot követő ember igényévé, miszerint az ápolt és jó megjelenés, valamint a jó közérzet a hatékony életvitel feltétele.

2008. 02. 05.

 

Mellszépítés: a méret lenne a lényeg?

wellness & szépségápolás

 


Ha mellplasztikáról beszélünk, mindenkinek rögtön Pamela Anderson hatalmas szilikonmellei jutnak az eszébe. Pedig a mellplasztika gyűjtőfogalom: beletartozik a kisebbítés is, vagyis a lógó mell korrekciója, a műtéttel eltávolított mell felépítése, sőt a férfiakon végzett nőiesmell-eltávolító műtét is...

2007. 12. 11.

 

Szépségünk ellenségei

wellness & szépségápolás

 

Azt mondják, harminc fölött az ember saját maga felelős az arcáért. Ekkorra ráíródik az élete. Amit tett, jó és rossz meglátszik rajta. Mint ahogy az is, amit megevett, megivott, elszívott... Az éjszakázások, a kevés alvás, a stressz és a rohanás.

2007. 12. 10.

 

Bőrfiatalítás szépségvitaminokkal

wellness & szépségápolás

 

Mind több szépségápolási termék feliratán olvasható, hogy bőrregeneráló vitaminokkal dúsított, vagy a benne található vitaminok és ásványok megőrzik a bőr üdeségét, hamvasságát. Egyesek szerint a vitaminok fel sem szívódnak a bőrön át, s az egész csak jó reklámfogás. Lássuk hát, mi is az igazság.

2007. 12. 05.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink