HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Knock-out

Bővebben


        Magazin

wellness & életmód

Wellness és életmód rovatunkban az egészséges életmód kialakításához találnak recepteket
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Rakjunk rendet a szervezetünkben !

wellness & életmód

 

A húsvéti ünnepek felforgatták táplálkozási szokásainkat, és úgy érezzük, az emésztésünk sem a régi? Ha igen, „rendet kell tennünk" a szervezetünkben a nagy ünnepi lakomák után, és tanácsos visszatérnünk a helyes táplálkozási ritmushoz, hogy jó formában kezdjük a tavaszt.

 

2009. 04. 29.

 

Itt a tavasz!

wellness & életmód

 

Fitten, frissen a tavaszba! Mindannyian erről álmodunk. Nézzük, mit is tehetünk ennek érdekében!

2009. 04. 23.

 

Krónikus kimerültség

wellness & életmód

 

Ólmosan fáradt, kimerült - pedig eleget alszik? Ráadásul még tavasz sincs, és nyáron jól feltankolta vitaminraktárait is? A fáradékonyságnak, kimerültségnek ezernyi oka lehet, amit érdemes időben tisztázni és kezelni. Néha a komoly betegségek egyetlen figyelmeztető jele mindössze annyi, hogy csökken a teljesítőképességünk...

 

2009. 04. 02.

 

Mit tegyünk naponta a tányérunkra?

wellness & életmód

 

Táplálkozási szokásaink mindenképpen befolyásolják, hogy a múló idő milyen módon hagy nyomot testünkön-lelkünkön. Így azt is, hogy mekkora élettartamra számíthatunk. Íme néhány jó tanács ahhoz, hogyan élhetünk minél tovább, jó egészségben - ha ügyelünk arra, mit teszünk naponta a tányérunkra.

2009. 03. 31.

 

Alszunk vagy bárányokat számolunk?

wellness & életmód

  

Idegesség, nyugtalanság, enyhe szorongás és alvászavar: mindennapos, de nem mindig felismerhető problémák. A tünetek tartós fennállása különböző betegségekhez vezethet. Fontos, hogy a szer megfelelő szinten és időben oldja a nyugtalanságot és a szorongásos állapotokat, mert ezek elmélyülése súlyosabb kórképekhez vezethet.

2009. 02. 25.

 

Tönkreteszik egészségünket a közösségi oldalak ?

wellness & életmód

 

Az olyan internetes oldalak, mint a Facebook, a MySpace vagy az iwiw jelentősen leronthatják azon netezők egészségi állapotát, akik emiatt egyre kevesebbszer létesítenek egymással személyes kapcsolatot - állítja egy brit pszichológus.

2009. 02. 20.

 

Mikor a lélek kimerül, a test jelez - tanuljuk meg kezelni a stresszt!

wellness & életmód

 

A stressz-szindróma elsősorban a nőket érintő jelenség. Ők azok, akik természetükből adódóan hajlamosabbak többet rágódni egy-egy problémán, miközben az anya-, feleség-, és munkahelyi szerepekben való tökéletes helytállásra törekednek. Egyre többet hallunk stresszről, menedzser betegségekről, pánikrohamokról, de mi vár azokra, akik megmagyarázhatatlannak látszó tüneteikkel orvoshoz fordulnak és mi az, amit saját maguk is megtehetnek a gyógyulás érdekében?

2009. 02. 16.

 

Munka-alkoholizmus - szenvedélye a munka

wellness & életmód

 

A cég az otthona, a munka tölti ki az életét, a szabadsága alatt sem lazít, szorong. Az a sok ezer ember, aki ezt az önpusztító életet éli, korunk új szenvedélybetegségében, a munkamániában szenved. Sokáig élvezik a sikert, az elismerést, míg egy nap elpattan a húr, idegeik felmondják a szolgálatot, és képtelenek többé dolgozni.

2009. 01. 22.

 

Tegyünk a téli lehangoltság ellen!

wellness & életmód

 

A téli időszakban szervezetünknek nem csak a hideg és a különböző vírusok, baktériumok támadásaival kell szembenéznie, de meg kell bírkóznia a rövidebb és sötétebb nappalok által okozott változásokkal is. Szakértőnk segítségét kértük azzal kapcsolatban, hogyan védekezhetünk a téli időszakban sokakat érintő lehangoltság, álmosság, rosszkedv tünetei ellen.

2009. 01. 06.

 

Hogyan pihenhetjük ki magunkat az éjszakai műszak után?

wellness & életmód

 

Amerikai kutatók eredményei gyakorlati tanácsokat szolgáltatnak azoknak, akik éjjeli műszakban dolgoznak, nappal pedig pihenniük kell.

2008. 12. 15.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink