HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Acapulco saláta

Bővebben


        Magazin

wellness & életmód

Wellness és életmód rovatunkban az egészséges életmód kialakításához találnak recepteket
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Gyógyfürdőzés a gyakorlatban

wellness & életmód

 

Nyugat- és Közép és Kelet-Európában a tisztálkodás, fürdés évszázadokon át luxusnak számított. Mára a gyógyfürdőzés ismét nagy teret hódított, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a négy-öt csillagos termál szállodák elszaporodása szerte az országban.

2009. 07. 29.

 

Mit igyunk a nyári kánikulában?

wellness & életmód

 

Bizonyára mindenki által tapasztalt tény, hogy nyaranta gyakoribb a szomjúságérzet, mint télen. Amíg egy hidegebb napon teljesen megfeledkezünk az ivásról szinte csak az étkezések juttatják eszünkbe, addig nyáron már-már félóránként kívánunk valamilyen folyadékot. Nem mindegy azonban, hogy ilyenkor mit is iszunk.

2009. 06. 25.

 

Családi nyaralás Hévízen

wellness & életmód

Egy négycsillagos szálloda színvonalát élvezhetik a hévízi Prestige Ház vendégei úgy, hogy közben önállóságukról sem kell lemondaniuk. A modern stílusú apartmanokban minden rendelkezésre áll, ha egy kellemes, ágyban tévézős estére vágyik a vendég.

2009. 06. 24.

 

5 jó tanács a komplexusok leküzdésére!

wellness & életmód

 

Modern korunkban a siker egyik jelentős forrása lehet a kellemes külső, a jó megjelenés - és nem utolsósorban, hogy magabiztos benyomást keltsünk.

2009. 06. 22.

 

A lekvárfőzés fortélyai

wellness & életmód

 

Ugye hogy a készen vásárolt lekvár egyszerűen nem tud annyira finom lenni, mint a házi? Ráadásul ki tudja, hányféle adalékanyagot és tartósítószert kevernek hozzá! Érdemes tehát az interneten vagy a barátaid körében begyűjteni a legjobb recepteket.

2009. 06. 22.

 

Csobbanj a családdal Hévízen !

wellness & életmód

 

Azt mondják, az idén nem ciki, ha az ember nem tud elmenni nyaralni. Mindenhol a válság a téma, de valljuk be őszintén, ekkora pesszimizmusra nincs szükség.

Egész évben, január második napjától kezdődően csak dolgozunk, hajtunk, húzzuk a végtelen szekeret, és már akkor arra gondolunk, legyen végre nyár, amikor a családdal vagy párunkkal az úszómedence mellett egy jéghideg koktéllal tesszük elviselhetőbbé a kánikulát - az uraknál természetesen a koktél sörrel helyettesítendő.

2009. 06. 16.

 

60 perc életet menthet

wellness & életmód

Hazánkban a szív-és érrendszeri betegségek okozzák az elhalálozások több, mint felét. A statisztikai mutatók különösen elszomorítóak annak tudatában, hogy a szív-és érrendszeri betegségek esetében megelőzéssel, vagy időben történő beavatkozással teljes gyógyulás érhető el. Önnek van 60 perce szíve egészségének megőrzésére?

2009. 06. 09.

 

Az anyajegy szűrés fontosságáról

wellness & életmód

 

A Magyar Dermatológiai Társulat Onkodermatológiai Szekciója 2009. május 11.-én országszerte ingyenes anyajegy tanácsadást szervez. A programban több intézmény is részt vesz, így az ország számos pontján lesz lehetőség ingyenes anyajegy-szűrés elvégeztetésére.

2009. 05. 12.

 

Pokoli életritmus: hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt?

wellness & életmód

 

Fejben tartani a sűrű napi időbeosztást, mindenre figyelni, folyton résen lenni, mindig, mindenhová időben odaérni... Ugye ismerős önnek is? A munkahelyen mindent bele kell adni - hogy aztán otthonra a „maradék" jusson. Amikor az életritmus felpörög, igazi kihívást jelent összeegyeztetni a szakmát a magánélettel. Ha ez nem sikerül - márpedig sokszor nem sikerül - könnyen az egészség rovására mehet.

 

2009. 05. 06.

 

Nehezen megfogható, de valóban létező jelenség a tavaszi fáradtság

wellness & életmód

 

A tavaszi fáradtság, vagy ahogyan az angol nyelvterületen élők nevezik, a "tavaszi láz" egy valóban létező, ámde nehezen meghatározható fogalom.

2009. 05. 04.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink