HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Ritz

Bővebben


        Magazin

wellness & életmód

Wellness és életmód rovatunkban az egészséges életmód kialakításához találnak recepteket
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


A vegetarianizmus 1.rész

wellness & életmód

Az alternatív táplálkozási formák egyik legnagyobb és legismertebb csoportja, a vegetáriánus táplálkozás egyre népszerűbb és elterjedtebb hazánkban.

2007. 10. 08.

 

Csokoládé: Az életérzést keressük, de az íze miatt választjuk

wellness & életmód

A Magyar Édességgyártók Szövetsége a STOP.hu internetes portállal együttműködve, 2007 március 15. és 28. között készített felmérést a magyar lakosság édességfogyasztási szokásiról. A felmérés célja az édességfogyasztási preferenciák feltérképezése mellett az volt, hogy felmérjék a lakosság édességekkel, ezen belül is a csokoládéval, kekszekkel és nápolyiféleséggel kapcsolatos ismereteit.

2007. 10. 05.

 

A szaunázásról 1. rész

wellness & életmód

 

A szauna vagy finn rendszerű házi gőzfürdő a skandináv országokban igen gyakran használatos "izzasztóberendezés", mely a testből és a lélekből is kimossa a salakot - mondják az ott élők.

Hazánk szerencsére igen gazdag gyógy- és termálvizekben, így a gyógyfürdőzésnek nagy hagyományai vannak. Itt jegyezném meg, hogy Győrben már a XIII. század közepén polgári közfürdő létesült. A divat változásával viszont inkább a különböző fitnessprogramok lévén a szaunázás gyakorlata vált népszerűvé.

2007. 10. 04.

 

Élmények, amelyektől újjászülethet

wellness & életmód

Képzelje el, hogy ezúttal Önről szól minden, kizárólag önmagára, teste-lelke felfrissülésére gondolhat!

2007. 09. 22.

 

Megőrizhető-e a fiatalság?

wellness & életmód

Az antiaging, vagyis öregedést megelőző programok szabályosan elárasztanak bennünket. A plasztikai sebészet vívmányai, a hormonok, táplálékkiegészítők, az egészséges étkezésre vonatkozó tanácsok és a csodálatos ránctalanító krémek mind-mind hozzájárulhatnak, hogy fiatalos szépségünket minél tovább megtarthassuk. Örök ifjúság azonban nem létezik. Legjobb, ha elfogadjuk az idő rohanásának egyértelmű jeleit, és egészséges életmódunk, pozitív gondolkodásunk eredményeként fogadhatjuk a bókot: „Legalább tíz évet letagadhatna..."

2007. 09. 22.

 

Média-generáció – az elektronikus világ és az iskolás gyermek

wellness & életmód

A mai gyerekek a számítógépek, mobiltelefonok, videojátékok és mp3-as lejátszók világában cseperednek. A kérdés csak az, javára válik-e mindez a média-generációnak.

2007. 08. 31.

 

Masszázskalauz

wellness & életmód

A masszázs ősidők óta ismert, újra és újra felfedezett természetes gyógymód. Felpezsdíti a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat és az érintés, a simogatás, az emberi közelség megnyugtatja a zaklatott lelket.

2007. 08. 15.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink