HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Arab joghurtos ital

Bővebben


        Magazin

wellness & életmód

Wellness és életmód rovatunkban az egészséges életmód kialakításához találnak recepteket
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Fitness autósoknak

wellness & életmód

 

Autóval indul szabadságra? Van néhány ötletünk, miként érezheti jól magát hőségben és dugóban is

2008. 03. 27.

 

Megtalálom-e a másik felem?

wellness & életmód

 

Vannak-e a partnerkapcsolatok létrejöttének és fennmaradásának bizonyos szabályszerűségei, amelyek ismeretében sikeresebben alakíthatók? Vagy a szerelem, a házasság afféle zsákbamacska? A pszichológia, számos kutatás segítségével igyekszik ezt feltárni.

2008. 03. 25.

 

Italok, melyek nélkül nem élet az élet

wellness & életmód

 

Víz nélkül néhány nap alatt meghalunk, a frissen facsart gyümölcslével pedig óriási tápértékhez juthatunk. A forró kávé illata és aromája nélkül pedig nem tudunk élni, annyira szeretjük.

2008. 03. 18.

 

A magyar nőknek a család a legfontosabb

wellness & életmód

 

A magyar nők többsége számára a legfontosabb szeretteik biztonsága és a jókedv - az önbecsülés mint érték csupán a lista kilencedik helyére szorult - derül ki a GfK Hungária felméréséből. A magyar lányok jövőképében legnagyobb fontossággal a családalapítás és a gyermekvállalás szerepel.

2008. 03. 13.

 

Melyik masszázst válasszam?

wellness & életmód

 

A masszázs ősidők óta ismert, újra és újra felfedezett, teres gyógymód. Felpezsdíti a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat, és az érintés, a simogatás, az emberi közelség megnyugtatja a zaklatott lelket...

2008. 03. 12.

 

Sztárok kedvelt üdülőhelye

wellness & életmód

A Côte d'Azurre érkezve először a déli táj „felkiáltójelei" tűnnek szemünkbe: az azúrkék tenger, a pálmafák. Ezeket ölelik körül a környék festői szépségű hegyvonulatai, melyek egyébként állandó védelmet nyújtanak a hideg szelek ellen...

2008. 03. 07.

 

Az alvástól javul az emlékezet

wellness & életmód

 

Az egész napos munka után még otthon is feladatok várnak ránk: mosás, főzés, a gyerekek házi feladatának ellenőrzése. Ilyenkor többnyire egy bögre kávé segítségével harcolunk a szervezetünkkel, bár az agyunk már pihenni, aludni akar.

2008. 02. 29.

 

Hogyan éljünk hosszabb ideig?

wellness & életmód

A Cambridge Egyetem kutatóinak legújabb, átfogó tanulmánya szerint négy egyszerű dolog betartásával - a dohányzás mellőzése, fizikai aktivitás, mérsékelt alkoholfogyasztás, illetve megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztása - átlagosan 14 évvel hosszabbítható meg életünk a nálunk egészségtelenebbül élőkéhez képest.

2008. 02. 24.

 

Őrizzük meg szemünk egészségét!

wellness & életmód

 

Megvizsgáljuk a monitorok szemre és látásra kifejtett hatását, és hasznos tanácsokat adunk a számítógépes munka körülményeinek egészséges és kellemes kialakításához.
Milyen szempanaszokat okozhat a monitor előtt végzett munka?

2008. 02. 23.

 

Tavaszi ájurvédikus méregtelenítő kúra

wellness & életmód

 

Keleti salaktalanítás

Az ájurvéda minden évszakváltáskor javasolja a méregtelenítést, de talán leghatékonyabbnak a tavaszi kúrát tartja, mert ez az évszak egyben a természet újjászületésének is az ideje.

2008. 02. 19.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink