HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Édes-savanyú pulykatokány

Bővebben


        Magazin

wellness & életmód

Wellness és életmód rovatunkban az egészséges életmód kialakításához találnak recepteket
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Édesanya vagyok

wellness & életmód

 

A szülés két ember, a szülő nő és a születő gyermek szoros és intim együttműködése, amikor a kicsi utat tör, az anya pedig utat enged neki a világba. Ez a folyamat a jelen tökéletes átélését, nyugalmat, a legkoncentráltabb figyelmet, nagy türelmet, csendet és békességet igényel.

2008. 05. 30.

 

Az erősebb csontokért

wellness & életmód

 

Csontrendszerünk nem állandó, szerkezete életünk során folyamatosan változik, hiszen naponta 700 mg kalcium távozik belőle, de - megfelelő táplálkozás és életvitel esetén - ugyanennyi be is épül. Az egészséges ember szervezetében a csont le- és felépülése egyensúlyban van.

2008. 05. 26.

 

Éljünk belső óránk szerint!

wellness & életmód

 

Túlóra, késő estig... Hajnali ébresztő a leadási határidő miatt... Modern életritmusunk teljesen eltér a hagyományos időbeosztástól, ezért sokkal stresszesebb az életünk. Változtassunk! Egészségünk érdekében cselekedjünk testünk igényei szerint!

2008. 05. 19.

 

Frissen-szépen tavasszal 2. rész

wellness & életmód

 


 

 

Az elkezdett fitt-programot a következő hetek teendőivel folytatjuk, hogy mire eljön a fürdőruhaszezon, Ön is a legjobb formáját mutathassa...

2008. 05. 13.

 

Frissen-szépen tavasszal 1.rész

wellness & életmód

 

Fáradt, kissé ráncos bőr. Lerakódott felesleg a csípőn. Kondink a pincében - és most nem az ellipszistrénerről beszélünk... A tél vitathatatlanul nyomokat hagyott rajtunk, de semmi probléma: négy hét alatt könnyen és lazán újra formába lendülhetünk! Sőt igazi, szemet gyönyörködtető "nyári testet" faraghatunk magunknak! Csak követni kell az alapprogramot!

2008. 05. 10.

 

Törődjön magával! Fiatalító egészségtippek

wellness & életmód

 

Időt és energiát kell szentelnünk magunkra, hiszen a befektetett energia idővel sokszorosan megtérül. Az ember olyan, akár a gyümölcsfa. Ha nem ápolják, elmarad a fejlődésben, termése kevés lesz. Akinek önmagára nem jut ideje, annak munkájában és társas kapcsolatain is érezhető e hiányosság.

2008. 04. 25.

 

Mi okozhatja a krónikus fáradtságot... és 10 megoldás!

wellness & életmód

 

Mindenki ismeri a fáradtság érzését. Ám a krónikus fáradtság folyamatos és a mindennapi életben is korlátoz.

2008. 04. 21.

 

A civilizáció átka

wellness & életmód

 

A régi korok emberei még nem ismerték a koleszterin fogalmát, így a magas koleszterinszint káros hatásairól sem értesülhettek. Ennek ellenére egészségesebben táplálkoztak, mint korunk emberei. Vajon mit ettek ők és hol rontottuk el mi?

2008. 04. 19.

 

Tavaszi allergiák

wellness & életmód

Napjainkban a ma már népbetegségnek számító allergia egyre nagyobb problémát jelent. Az utóbbi 10 évben a betegek száma megkétszereződött.

2008. 04. 14.

 

Élhetőbb környezet, egészségesebb élet

wellness & életmód

 

Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz, hogy a pénz nem ehető.
(Indián mondás)

2008. 04. 05.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink