HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Gombás töltött puffancs

Bővebben


        Magazin

wellness & mozgás

Wellness és mozgás rovatunkban az aktív pihenésről, sport és fitness lehetőségekről olvashatnak
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Kismamák az uszodában

wellness & mozgás

 

Éljen egészségesen, lehetőségeihez képest mozogjon sokat, érezze jól magát! - ilyen és ehhez hasonló biztatásokat kap a kismama, várandóssága első pillanatától. A legkézenfekvőbb megoldás az úszás, mégis gyötörhetik kétségek: lehet ilyenkor a víznek bármiféle veszélye?

2008. 05. 27.

 

A testmozgás 20 bizonyított előnye

wellness & mozgás

 

Minden nap 30 perc séta többet lendít az egészségi állapotán, mint egy tucat orvos és a gyógyszereik. Nemcsak a gyógyulást segíti, de megelőzhető vele számos életveszélyes állapot, mint pl. a szívbetegségek, a cukorbetegség vagy a rák. Ráadásul fiatalosabbak, fittebbek, vékonyabbak leszünk tőle. Ugye nem is kell több érv?

2008. 05. 08.

 

Ne rohanj, gyalogolj!

wellness & mozgás

 

Már komoly tanulmányok is bizonyítják, hogy ez a testedzési forma egyszerű, tömegesen alkalmazható, ugyanakkor hatékony fegyver a szívbetegségek, az agyvérzés, a cukorbaj és az elhízás megelőzésében. A gyaloglásról van szó.

2008. 05. 05.

 

Frissítő reggeli tippek

wellness & mozgás

 

Mozgás nélkül nincs fittség, rugalmasság, ám az időhiány rohanó világunkban sokak számára kizárja a rendszeres sportolás lehetőségét. Ebbe azonban - ha egészségesek és fiatalosak szeretnénk maradni - nem nyugodhatunk bele! Kérdés tehát, hogyan szakíthatnánk mégis időt testünk karbantartására?

2008. 04. 18.

 

A fáradtság testünk vészjelzése

wellness & mozgás

 

A természetben és a civilizált világban egyaránt jelek figyelmeztetnek, merre lépjünk, és hol fenyeget veszély, mit tehetünk és mit nem. A szervezetünk is kibocsát ilyen jeleket, csak figyelnünk kellene rájuk!

2008. 03. 06.

 

Gyerekjóga

wellness & mozgás

Mindannyiunk meglepetésére énekelni kezdett. Gyönyörű hangjával elkápráztatott, és csodák csodája a gyakorlat is sikerült. A jóga, valami olyan tudás is, ami segít megszabadítani a stressztől, feloldja a rejtőző akarást, erősíti a testet és a lelket.

2008. 03. 01.

 

Eddzen, mielőtt az élet megedzené!

wellness & mozgás

Jó hatással van az egészségre, a külső megjelenésre, növeli az önbecsülést és a stressz-tűrő képességet, jó hangulatot teremt. Az eredmény: javuló életminőség, jobb életkilátások. Mi az? A jó öreg testmozgás! Javítson az életén! Kezdje el már ma!

2008. 02. 26.

 

Az ugrálás okosabbá tesz

wellness & mozgás

 

Kisgyermekkorban készül fel az agy számos olyan feladatra, amelyet majd iskoláskorban kell elvégeznie. Nem is gondolná az ember, hogy a kúszás, a mászás, a pörgés, hintázás hiánya évekkel később milyen komoly tanulási és viselkedésbeli gondokat okozhat!

2008. 02. 22.

 

Babaúszás

wellness & mozgás

 

Az egészséges életmód szerves része a mozgás, testünk karban tartása, melyet nem lehet elég korán elkezdeni. Hazánkban is egyre népszerűbb lesz a csecsemőknek kialakított mozgásforma a babaúszás.

2008. 02. 07.

 

Zsírégetés felsőfokon- hasizom erősítés

wellness & mozgás

 

Nincs olyan nő, aki ne álmodna arról, hogy lapos a hasa, s nyoma sincs rajta semmiféle hájacskának, rosszabb esetben úszóguminak. A cél érdekében sokan nekiállnak hasizomgyakorlatokat végezni, ám ez még kevés a tökéletes végeredményhez!

2008. 02. 06.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink