HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Csipkebogyóbor

Bővebben


        Magazin

érdekességek

 

« 1 2 »


A szerecsendió titkai

érdekességek

Ha eddig csak ízesítésre használtuk a szerecsendiót, mely többek közt a sajtos ételek és a húsleves elengedhetetlen fűszere, ideje, hogy kipróbáljuk más szerepkörben is, a gyógykozmetikumtól a fájdalomcsillapítóig.

2011. 06. 24.

 

A nyár kellemetlen velejárói

érdekességek

 

Szúrás, csípés, viszketés a nyári esték és nyaralások kellemetlen velejárói. A rovarcsípésekre egyéni érzékenységünktől függően reagálunk. Van, akinél csak enyhe panaszt okoznak, azonban különösen a gyermekek esetében találkozhatunk súlyosabb válaszreakciókkal. A duzzanat, vörösség és viszketés kezelésével kapcsolatban dr. Pintér Judit allergológus adott hasznos tanácsokat.

2009. 08. 03.

 

Tények, adatok a vízről

érdekességek

 

Tudta, hogy egy ötperces zuhanyozással több vizet használunk el, mint egy fejlődő ország nyomornegyedének lakója egy teljes nap alatt?

2009. 07. 06.

 

Aszpirin: 110 éve töretlen karrier

érdekességek

 

Pályafutása 110 éve alatt az egyik legismertebb orvossággá vált.

Sokan ismerjük és szedjük, mint hagyományos lázcsillapítót, gyulladás-gátlót, illetve fájdalomcsillapítót. Pályafutása 110 éve alatt az egyik legismertebb orvossággá vált. Azt azonban kevesen tudják, hogy a legújabb kutatások szerint a szer a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésében is egyre nagyobb szerepet kap.

2009. 07. 03.

 

Árulkodó tárgyaink

érdekességek

  

Milyen kommunikatív funkciója lehet egy tollnak, egy táskának és egy kiskanálnak?

2009. 01. 05.

 

Karácsonyi ajándékok a szépség jegyében - a plasztikai sebésznél

érdekességek

 

A fogászati beavatkozások mellett az ünnepi időszakban plasztikai műtétek segítségével fiatalodhatunk, lehetünk csinosabbak, vékonyabbak, kinek-kinek egyéni elképzelése szerint. Vágyaink megvalósítója ezúttal a plasztikai sebész.

2008. 12. 11.

 

A mikulásvirág

érdekességek

 

Mikulásvirág Euphorbia pulcherrima

Tél idején talán az egyik legszebb ajándék egy szép Mikulásvirág. Karácsony körüli virágzása miatt az ünnepi asztal egyik legszebb dísze lehet. Ahhoz azonban, hogy a kapott virág még sokáig pompás dísze legyen lakásunknak, érdemes figyelembe venni, hogy milyen gondozást is igényel.

2008. 12. 02.

 

Kényelem Egészség Trend-Laptoppárna

érdekességek

 

Már a Mono Fashionben is kapható a legújabb forradalmi magyar termék, a Laptoppárna. Ez egy olyan kiegészítő eszköz laptopodhoz, mely teljes körű használati szabadságot és korlátlan kényelmet nyújt az íróasztaltól távoli használathoz a legváltozatosabb élet- (autóban, vonaton, fotelben, pamlagon, ágyon és függőágyon, a kertben, stb.) és testhelyzetekben (fekve vagy ülve, stb.).

2008. 11. 27.

 

Tudnivalók a tetoválásról

érdekességek

 

Európában először a Kínából, Japánból hazatérő tengerészek testén tűntek fel a tetoválások: a színes rajzokat távoli tájak mesterei készítették. A módszer nem sokat változott a régmúlt idők óta, csupán a higiénia és az elektromosság megjelenése alakította át a tetoválás technikáját az elmúlt évtizedekben.

2008. 11. 07.

 

A békés életet kedvelték a vikingek

érdekességek

 

A vikingeket hagyományosan a középkor pokol angyalaiként ismerjük: a történelemkönyvek szerint utazásaik során mindent elpusztítottak. A Cambridge-i Egyetem legújabb kampánya most tisztázná őket ezen vádak alól, és a divatot illetve költészetet kedvelő emberekként mutatná be a marconának tartott harcosokat.

2008. 10. 29.

 

« 1 2 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink