HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Sajtos karfiol

Bővebben


        A wellness magyar otthona

Aktív pihenés kategóriák

barlangászat-barlangtúra
búvárkodás
extreme sportok
falmászás
horgászhelyek
kerékpár túrák
lovasturizmus
vitorlázás
vízi túrák
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »


Perem Sziklamászó Egyesület
Kazincbarcika, Csontváry u. 1/a
Tel.: 00-36/30-406-31-04
E-mail: info@peremegyesulet.hu
falmászás

Az Egyesület elsődleges célja az alpinsportok és természetjárás speciális formáinak végzése . Célunk létrehozni egy olyan non-profit szervezetet, amely a sziklamászás népszerűsítését, valamint a mászáshoz szükséges feltételrendszert hivatott biztosítani a kazincbarcikai sziklamászók számára. Kiemelt feladatunknak tekintjük a sziklamászás iránt érdeklődök számának növelését, a már gyakorlott mászók technikai és elméleti ismereteinek bővítését, szabadidős programok szervezését valamint n emzetközi kapcsolatok kiépítését és ápolását.

 

Petneházy Huszárcsárda és Lovascentrum
Budapest, Ady Liget-Feketefej utca-2.
Tel.: 06-36/20-567-1616 Fax: 00-36/1-397-5048
E-mail: petnehazy@vnet.hu
lovasturizmus

Töltsék a szabadban a vasárnapot a nem mindennapi környezetben lévő és különleges programokat kínáló lovascentrumunkban! Létesítményünk a főváros II. kerületében és egyben talán a város legszebb természeti adottságaival megáldott részén a Petneházy réten található. A rétet körülölelő hegykaréj oldalán épült Huszárcsárdából és teraszáról páratlan panorámában gyönyörködhetnek vendégeink.

 

 

Redrock Mászóterem
Székesfehérvár, Farkasvermi út 40.
Tel.: 00-36/30-911-7628

falmászás

Hétfő-Péntek: 14.00-21.00.
Szombat-Vasárnap: 10.00-22.00.

 

Silver Lovas Sport Egyesület
Makó, Ardics utca-Füzesi Szabadidőpark
Tel.: 06-20-475-7761
E-mail: silverlse@vipmail.hu
lovasturizmus

A klub célja, hogy minél több emberrel megszerettessük a lovaglást, a lovassportot. Lovasklubunk 3 éve  foglalkozik gyermekek és felnőttek lovasoktatásával.
A fiatalok kiképzése a verseny sportra és ha a helyzet engedi és a tudás megvan, akkor
a sportban történő kipróbálásra.. fogyatékkal élők lovagoltatása és terápiás foglalkoztatása.

 

 

Silwerado weltern club
Ballószög, III.Körzet 52.
Tel.: 06-30/303-6193
E-mail: sheriff@cowboy.hu
lovasturizmus

SILVERADO, a Vadnyugathoz, a mustangok, indiánok és cowboyok régen letűnt világához vonzódó westernlovasok hazája. A Kiskunsági Nemzeti Park szélén elterülő western ranch pezsgő lovas élete egy aranyláz hírétől felbolydult, 1800-as évekbeli vadnyugati kisváros mindennapjait idézi.

A saloon elől indulnak és oda érkeznek a helyi Crazy Cowboy Club hírnevét Európa szerte megalapozó vadnyugati lovas kalandtúrák résztvevői. A körkarámban  csikókat és átlovaglásra váró lovakat idomítanak, a marhakarámban borjakat lasszóznak, az edzőpályákon pedig kiváló szakemberek által vezetett edzések és oktatások zajlanak folyamatosan.

Éjszakánként a totem oszlop tövében parázsló tábortűz körül vidám vagy vérfagyasztó kalandokról szóló történetek szállnak szájról szájra, a kocsmában éjjel nappal country szól és félszemű csapos méri a tüzes vizet. A seriff winchesterrel ügyel a rendre, így colt párbajra, tömegverekedésre vagy bankrablásra soha nem kerül sor.

A telepesek, gyors lábú, kitartó lovaikkal hatalmas távolságokra elkalandoznak a környező prérin, a Kiskunsági Nemzeti Park legelőin, nádasaiban, erdeiben. Silverado közkedvelt célpontja és pihenőállomása a környéken magányosan vagy csapatostul kószáló lovasoknak és ivójába gyakran toppannak be vasparipán érkező kíváncsi városiak is, akiket a karámokban legelésző gyönyörű lovak, a harci jelekkel félelmetesre festett indiánok vagy az állig felfegyverzett cowboyok látványa vonz.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink