HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Diós linzerkarikák

Bővebben


        A wellness magyar otthona

Aktív pihenés kategóriák

barlangászat-barlangtúra
búvárkodás
extreme sportok
falmászás
horgászhelyek
kerékpár túrák
lovasturizmus
vitorlázás
vízi túrák
 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »


Fűzfászugi Holt-Körös
Gyomaendrőd,


horgászhelyek

Vízterület (ha): 17
Elhelyezkedés, település: Hármas-Körös bal partja, Gyomaendrőd belterülete, Gyomaendrőd
Átlagos vízmélység (m): 2
Típus: természetes víz
Jellemző halfajták: ponyt, amúr, fehérhal, harcsa, csuka, süllő
természetes part, csónak használata nem engedélyezett

Horgászati feltételek: megjelölt horgászati időszakban, szabadon (bejelentkezés nélkül) látogatható

 

Factory Sport Aréna- Mászócsarnok
Miskolc, Vasgyári út 43.
Tel.: 00-36/46-531-318

falmászás

Tanuld meg legyőzni Önmagad és mindig törj a csúcsra!

12 méteres belmagasságú, 360 m2-es, enyhébben - meredekebben áthajló és függőleges falakkal valamint egy hatalmas plafonnal rendelkező mászóterem várja mindazokat, kik alkarjukat és ujjaikat szeretnék acélossá edzeni.
Lehetőséged van előre és felső biztosítással is mászni, igény szerint adunk kötelet, beülőt, cipőt, púderzsákot és magnéziát. A köteles mászáson túlmenően a pillanatnyi koncentráció szerelemeseit sokoldalú boulderfalunk, akik pedig mélyebbre kívánnak merülni a mászás óceánjában, azokat slackline, függőlétra, campus és más finomságok várják...
Ha pedig azt sem tudod, hogy ezeket eszik e vagy isszák, akkor is van segítség, hiszen képzett falmesterek állnak rendelkezésedre, hogy átsegítsenek a kezdeti bizonytalanságon. Aztán jöhet a Mount Everest!!!
                
Mindezeken túlmenően hetfőnként és szerdánként 16 és 18 óra között edzéseket tartunk és rendszeresen szervezünk kisebb nagyobb versenyeket helyi és országos szinten szintén...
Jelenleg több iskola is a Factory Mászócsarnokban tart testnevelés órákat, melynek keretében a fiatalok megismerkedhetnek a mászással mint sportággal, mely nemcsak tudatos mozgásra és egészségesebb életre nevelő sport, hanem megtanít összpontosítani, és igazi önbizalmat ad a mindennapokhoz.
              
Ha már úgy érzed, hogy a szürke hétköznapoktól a falra másznál, akkor itt a helyed!

 

Ferkó Tanya és Lovasudvar
Kecskemét, Talfája tanya 221.
Tel.: 00-36/20-3413-183
E-mail: fekotanya@gmail.com
lovasturizmus

20 éve épült lovas udvarunk hagyományos tanyasi stílusban, mely a múlt század hangulatát idézi fel az ide látogatókban. A tanya 10 hektáros bekerített területen helyezkedik el, ahol lovaink és háziállataink szabadon legelnek, így a kedves vendégeink testközelből csodálhatják meg őket.

Kiválóan felkészített lovaink egyaránt alkalmasak gyermekek, kezdők és haladók számára is. Itt mindenkinek lehetősége nyílik a tudásának és kondíciójának megfelelő lovon lovagolni.

Impozánsan berendezett közös pihenő helységünkben a hagyományos magyar ízek kedvelői a bográcsban, illetve udvari kemencében elkészített finomságokat kóstolhatják meg. Lovaglási lehetőségre az év minden napján rendelkezésre állunk. Tavasztól őszig lehetőség nyílik óvodák, iskolák, gyermekcsoportok napi szabadidős- és tanulmányi kirándulására.

 

FTSK Barlangkutató szakosztály
Budapest, Bartók Béla u.19.
Tel.: 06-70/319-7971
E-mail: FTSK@yahoogroups.com
barlangászat-barlangtúra

 

Fun Extreme Canopy
Visegrád, Fekete hegy
Tel.: 00-36/26-397-828

extreme sportok

A Dunakanyar legszebb pontján

Magyarország első Canopy pályáját csak ki kell próbálni, s érthető lesz a helyszínválasztás. A starthely a Nagyvillám Vadászcsárda mögött található, az első pár oszlop közötti lecsúszás alatt Pazar panoráma tárul az extrém sportok kedvelői elé: a Fellegvárának fenséges romjai, a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilisi hegyek látképe.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »


Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink