HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Omlett spárgával és koktélrákkal

Bővebben


        Találatok - Szépség-egészség

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

4 Grácia szépségszalon
1113 XI.Kerület, Hamzsabégi út 45
Tel.: 00-36/ 30-9993-614
E-mail: graciaszalon@freeweb.hu

Szépségszalon.

 

Adoro Wellness Salon
1126 XII.Kerület, Mom Park, Dolgos utca 2/2
Tel.: 00-36/ 1-202-4800
E-mail: adoro@adoro.hu

Igényes szpéségközpont high tech technológiával .

 

Ágnes Szépségvilla
6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u 25
Tel.: 00-36/ 62-636-939
E-mail: info@agnesszepsegvilla.hu

Napjainkban a fizikai megjelenés és a jó közérzet fontos része az egzisztenciális fejlődésnek. Egyre inkább igény mutatkozik arra, hogy a rohanó világunkban dolgozó nők és férfiak egyaránt folymamatosan jól érezzék magukat a bőrükben, és egyre inkább fontos szerepet juttassanak a test és a lélek összhangjának megteremtésére.
Ezeket az igényeket szem előtt tartva a szépségápolás tudománya és szakmaisága, tapasztalata családunkban generációkról generációra száll.

A múlt évben közösen egy régen megálmodott tervet váltottuk valóra több mint tíz éves illetve négy évtizedes szakmai tapasztalattal a birtokunkban, folyamatosan aktívan dolgozunk a kozmetikai szakma iránt teljes elhivatottsággal mesterkozmetikusokként.
2006-ban így terveink szerint arculatváltás következett be vállalkozásunkban, melyet azzal a céllal tettük, hogy egy olyan Szépségvillát hozzunk létre, amely által nem egyek leszünk a sok közül, hanem hosszú távon felvállaljuk a szépségipar
professzionalitását, és megfelelünk az adott kor igényeinek és meglévő illetve jövőbeli vendégkörünk elvárásainak. A test, a lélek és a szellem harmóniájának fontossága előtérbe került. Ma már nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, hanem a lelkünkkel,testünkkel és a külvilággal egyaránti harmónia. Mi átérezzük ennek a jelentőségét, ezért álmodtuk meg Szépségvillánkat és hoztuk létre bővített szolgáltatásai körét, ahol mindenki kedvére szépülhet, pihenhet, regenerálódhat.

 

Alma szépségszalon
1088 VIII.Kerület, Szentkirályi u. 13.
Tel.: 00-36/ 1-266-9533

Szépségszalon

 

Amália Szépségszalon
06 XVI.Kerület, Gizella tér 6.
Tel.: 00-36/ 1-403-1956

Szépségszalon igényeseknek.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink