HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Fűszeres mézeskalács

Bővebben


        Találatok - Szépség-egészség

« 1 2 3 4 »

Angyalszív Egészségközpont
1092 IX.Kerület, Lónyay utca 24. 1. emelet 11.
Tel.: 00-36/ 1-299-0989 Fax: 00-36/ 1-299-0988
E-mail: info@angyalsziv.hu

Iránymutatást, módszert adunk a gyógyuláshoz, lelki és fizikai szinten is, hogy mindenki megélhesse, és ez által közelebb kerüljön az élet igazi értelméhez - a szeretethez és a boldogsághoz. Az Angyalszív Egészségház az a hely, ahol a látogatók bátran megtehetik a kellő lépéseket a Teljesség felé.
Az EGÉSZ-SÉG eléréséhez minőségi táplálékra van szükségünk, lelki és fizikai értelemben egyaránt. Mozgásról, a lelki és testi mozgékonyságról, nyitottságról, egymásra való odafigyelésről, a változásra való szándékunkról is szól ez az út.

 

Arthro Komplex Gyógyászati Központ
1117 XI.Kerület, Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. emelet 7.sz.
Tel.: 00-36/ 1-225-3060

Tíz éve működő rendelőnkben mozgásszervi sebész, akupunktúrás szakorvosok, valamint böjtorvosok, gyógytornászok és masszőrök csapatmunkája segíti a mozgásszervi betegségek gyorsabb gyógyítását, az Ön teljesebb felépülését. Számos élsportoló is előbb térhetett vissza a versenyzéshez komplex kezeléseink segítségével. Kellemes környezetben, várakozás nélkül, a legkorszerűbb készülékekkel végzett fájdalommentes kezelések biztosítják több összetevőből kombinált terápiánk sikerét.

Magyarországon valószínűleg egyedülállóan kombináljuk a hagyományos fizioterápiás és a méregtelenítő eljárásokat . Ily módon eredményesebben kezelhető számos, sok fájdalmat és mozgászavart okozó degeneratív-gyulladásos izületi betegség, valamint krónikus emésztőrendszeri panaszok, allergiás állapotok, anyagcsere eredetű vagy candida gomba okozta tünetegyüttes, s szüntethető meg a jelentős rizikótényezőt jelentő túlsúly.

 

 

Asram Jóga és Meditációs Központ
1024 II.Kerület, Ady Endre u. 1. I. em.
Tel.: 00-36/ 20-552-6564

A test és a lélek felüdülése, harmónia és egészeség. Mindezt együtt megtalálhatja ebben a központban.

 

Atma Center
1051 V.Kerület, Vigyázó F. u. 4.
Tel.: 00-36/ 1-269-1625
E-mail: info@atmacenter.hu

Az Atma Center 2005-ben jött létre. Célja, hogy az indiai kultúra, filozófia és természetes életmód iránt érdeklődők igényeit kielégítse tanfolyamok, klub-programok, szolgáltatások és táborok segítségével. Az Atma Center fő érdekeltségi területei a jóga, az ájurvéda, a védikus asztrológia és vasztu (térrendezés), valamint a védikus filozófia, a Bhagavad-gítá tanításai. Az Atma Center ennek érdekében tanfolyamokat, előadásokat és személyes konzultációkat, illetve szolgáltatásokat nyújt, amelyekre várja mindazokat, akik szeretnék életük részévé tenni az ősi bölcsességet és a természetes életmódot.

 

Ayurveda Szépség és Egészség Központ
1133 XIII.Kerület, Pozsonyi út 54 V/3
Tel.: 00-36/ 1-789-4953
E-mail: ayurveda@chello.hu

Magyarország első Ayurveda Központjaként a test, a lélek és a szellem harmóniájának fontosságát tartjuk elsődleges szempontként. Ehhez nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, nagyon fontos, hogy a lelkünk a testünkkel és a külvilággal egyaránt harmóniában legyen. A nyugati országok nagy cégei, illetve az emberek már felismerték annak jelentőségét, hogy az egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsődleges feladat. Az egészséges emberek munkájukban, családjukban, a mindennapi életükben hatékonyabban tudnak részt venni. Az idő nem lehet kifogás számukra, mert egy betegség sokkal több időt és energiát igényel, nem beszélve a fájdalmakról, problémákról. Hazánkban is egyre többen ismerik fel azt, hogy az időben elkezdett kezelések mennyire megváltoztatják mindennapjaikat. Mi  is átérezzük ennek a jelentőségét. Ezért szolgáltatásaink és kezeléseink körét úgy állítottuk össze és úgy bővítjük hónapról hónapra, amelyek ennek az egységnek a megteremtését hivatottak szolgálni, illetve a visszaállítását segítik elő.

Az Ayurveda Szépség & Egészség Központ fő mottója:

" Az egészség mindenek felett!"

 

« 1 2 3 4 »

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink