HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Görög saláta

Bővebben


        Találatok

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

ABS Androméda Sportcentrum
2040 Budaörs, Szabadság út 299.
Tel.: 00-36/23-445-070
E-mail: info@abs-sport.hu

2003 tavaszán nyitottuk meg Budaörsön, gyönyörű környezetben 2000 négyzetméteren négyszintes exclusive sport- és szabadidőközpontunkat, ahol szeretettel várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket.

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei, itt egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges.
Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb edzőtermi berendezések és optimálisan kialakított pályák várnak mindenkit. A magasan képzett edzők komplett fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyók vendégek rendelkezésére.

 

Ádám stúdió
1039 III.Kerület, Gyula utca 58
Tel.: 00-36/1-240-0174

Fitness terem.

 

Ágnes Fitness
1188 XVIII.Kerület, (Pestszentimre) Kisfaludy u. 56.
Tel.: 00-36/ 1- 290-2176
E-mail: agnes-fitness@t-online.hu

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk. 1998-ban merült fel bennünk a gondolat, hogy fitness szalont nyissunk olyan területen, ahol hiány van ilyen szolgáltatásból, ugyanakkor az ott élők körében lenne igény a mindennapos és általános egészségmegőrzésre.
Hosszas keresés után leltünk Pestszentimrén arra az épületre, ahol kialakítottuk az Ágnes Fitness-t. Ketten - házaspárként - vezetjük. Alapelvünk, a családias hangulat megteremtése.

 

Agriafitness
3300 Eger, Szálloda utca 1-3.
Tel.: 00-36/ 36-323-733
E-mail: tamasboros@agriafitness.hu

Teljes, boldog, és egészséges!
Igen!...képzeld el egy pillanatra tökéletesen egészséges vagy! Stressz, aggodalom, és gond nélküli az életed! Képzeld el, legegészségesebb a testsúlyod, a vérnyomásod tökéletes, és nem használsz gyógyszeres kezelést. Nem tüsszentettél már egy ideje, boldogabb vagy mint valaha, és több energiád van mint még soha!
Ez lehetne a valóság is! Mi ezen vagyunk, hogy ellássunk tiszta, lépésröl-lépésre információkkal, hogy mind ez megtörténhessen Veled!

 

Anita Fitnesz
4024 Debrecen, Piac u. 68. I./ 2.
Tel.: 00-36/ 52-440-042 Fax: 00-36/ 52-534-979
E-mail: anitafitnesz@tvn.hu

Fő tevékenységi körünkbe elsősorban a fizikai közérzetet javító szolgáltatások tartoznak, melyek gépekkel végzett kezelések ( Hypoxi Trainer, Ultratone, Hullámmasszázs, Infraszauna, Szolárium), de emellett a vendégeink még az aerobikot, női tornát, hastáncot és a műkörömépítést is igénybe vehetik. Az elmúlt 5 év összesen 1000 megelégedett kliens bizonyítja, hogy a barátságos, családias környezet és a kedves kiszolgálás hosszú távon is visszatérő vendégeket eredményez. A lakásból átalakított, a galériával együtt 140 m2-en személyre szabottan ajánljuk szolgáltatásainkat. A szalonba érkezo vendéget a háziasszony segíti az eligazodásban. Visszajáró vendégeinket keresztnevükön szólítjuk, a kezelések és az órák után pedig ingyen ásványvizet és (természetesen) cukormentes teát biztosítunk. Munkatársaimat szakmai múltjuk alapján választottam ki. Szakértelmüket folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk. Számunkra ugyanis az a fontos, hogy minden egyes vendégünk megelégedetten és csinosabban illetve feszesebben távozzon.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink