HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Zöldséges pulykaragu

Bővebben


        A wellness magyar otthona

Felhasználói adatvédelmi előírások

Felhasználó, az a természetes vagy jogi személy, aki a www.hungarowellness.hu honlapon található Regisztrációs adatlapot a honlapon nyújtott további szolgáltatásokhoz való hozzáférés céljából kitölti.

Szolgáltató a sikeres regisztrációról e-mailben tájékoztatja Felhasználót. Felhasználó a regisztrációt követően az általa megadott azonosító és jelszó felhasználásával jogosult a regisztrációhoz kötött szolgáltatásokhoz hozzáférni.

Felhasználó felel az általa másnak hozzáférhetővé tett, vagy elvesztett azonosító és jelszó jogosulatlan felhasználásáért.

Felhasználó jogosult azonosítóját és jelszavát - a korábbiak egyidejű letiltása mellett - megváltoztatni.

Felhasználó a Regisztrációs adatlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató a Regisztrációs adatlapon meghatározott adatait nyilvántartásba vegye, azokat tárolja.

Felhasználó jogosult a megadott adataiban történt változás esetén azok módosítását írásban kérni.

Szolgáltató a Felhasználó adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli, köteles azok védelmét, így elsősorban a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, adatvesztés, a nyilvánosságra hozatal ellen - a tőle elvárható gondossággal - technikai és más eszközökkel biztosítani.

Szolgáltató az általa nyilvántartott adatokat harmadik személy részére csak a Szerződő fél kifejezett, előzetes írásbeli hozzájárulása esetén, illetve törvényi kötelezettsége teljesítéséhez jogosult továbbítani.

Szolgáltató a Felhasználó adatait saját célból, harmadik személy részére történő továbbítás nélkül az alábbi célokra használhatja fel:

  • saját célú statisztikai adatgyűjtés;
  • a Felhasználó a www.hungarowellness.hu honlapra vonatkozó, saját célú piac- és közvélemény-kutatás érdekében történő megkeresése céljából;
  • a Felhasználó, a www.hungarowellness.hu honlap szolgáltatásaira, akcióira vonatkozó, promóciós célú hírlevelek megküldése céljából;
  • a honlapon keresztül megrendelt, a Szolgáltató által biztosítandó szolgáltatások nyújtása céljából.

Felhasználó adatainak nyilvántartását a Szolgáltatóhoz intézett nyilatkozattal megtilthatja, melynek Szolgáltató a nyilatkozat kézhezvételétől számított 3 napon belül köteles annak eleget tenni. Az adatok nyilvántartásból való törlését követően Felhasználó a regisztrációhoz kötött szolgáltatásokhoz - ismételt regisztráció nélkül - nem férhet hozzá.

Szolgáltató nyilvántartása aktualizálása érdekében a regisztrációt követő egy év elteltével írásban megkeresi a Felhasználót annak érdekében, hogy az regisztrációs igényét fenntartja-e. Amennyiben Felhasználó a megkeresésre 30 napon belül nem válaszol, vagy igényét nem tartja fenn, Szolgáltató Felhasználó adatait 8 napon belül törli a nyilvántartásból.

Az adatvédelmi előírások a www.hungarowellness.hu webhelyről elérhető más webhelyekre nem vonatkoznak, Szolgáltató nem felelős a www.hungarowellness.hu tartományon kívüli webhelyek adatvédelmi nyilatkozatáért vagy más tartalmáért.

Szolgáltató az adatvédelmi előírások egyoldalú megváltoztatására jogosult. Szolgáltató az adatvédelmi előírások megváltoztatása esetén a változás tényére köteles Felhasználó figyelmét a www.hungarowellness.hu honlapon jól látható módon felhívni, azonban nem köteles Felhasználót külön írásban értesíteni.

Felhasználó, amennyiben jelen adatvédelmi előírásoktól eltérő adatfelhasználást észlel, jogosult az ellen az észlelést követően haladéktalanul, de legkésőbb 3 napon belül írásban a Szolgáltatónál tiltakozni. Szolgáltató köteles a panaszt 8 napon belül megvizsgálni, és annak eredményéről Felhasználót írásban értesíteni.

Beküldött anyagok

A felhasználók által beküldött írások eredetiségét nincs módunk ellenőrizni. Annak tartalmáért a beküldő felel. A felhasználók által beküldött írásokat tartalmi módosítások nélkül közöljük, amennyiben a portálunk alapelveinek megfelel. A beküldött és nem közölt írásokat nem őrizzük meg.
A Hungarowellness.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon az adott témakörnek megfelelő szakemberhez.
Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a Hungarowellness honlapon található információkért semmiféle garanciát nem vállalunk. Az Ön felelősége az is, hogy megfelelően értelmezze honlapunkon megjelenő írások tartalmait. Honlapunk egyes információi származhatnak Öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó - internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért, vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalunk.

A Hungarowellness portál és az oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket, bármit kinyomtathatnak és felhasználhatnak. Tilos azonban a tőlünk származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése bármilyen nyomtatott és elektronikus formában. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink